local-stats-pixel fb-conv-api

Yarpo ar stipriem vokāliem pārsteidz savā jaunajā singlā ''Lost In My Own Mind''0

Ar jaunu dziesmu klajā ir nācis Yarpo. Yarpo ir pārsteidzis ar spēcīgiem vokāliem savā jaunajā skaņdarbā ''Lost In My Own Mind''. Jaunais skaņdarbs ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Yarpo ir 23 gadus vecs mūziķis, kurš nāk no Austrālijas. Jā - Yarpo tiešām ir viņa vārds! Mūzika ir liela daļa no viņa dzīves un viņu priecē, ka viņš spēj cilvēkiem likt smaidīt ar savu daiļradi. Mūzika dod iespēju dejot, relaksēties un vienkārši izbaudīt laiku. Tieši tie ir iemesli kādēļ mūzika viņam šķiet tik īpaša!

Yarpo sapnis un mērķis vienmēr ir bijis iedvesmot cilvēkus tiekties pēc mērķiem un palīdzēt cilvēkiem tikt cauri grūtiem laikiem. Viņš tiešām cer, ka viņa mūzika spēj kādam palīdzēt. Viņa emocijas un sajūtas ir viņa iedvesma radot mūziku un tas ir arī labi jūtams viņa daiļradē.

Jāpiemin, ka Yarpo, galvenokārt, apstrādā mūziku un dzirdamie vokāli pieder kādai sievietei, kas ļoti skaisti dzied. Yarpo daiļradē, pagaidām, ir vien četri gabali. Divi no tiem tika izlaisti šogad, bet divi pērn - tad, kad Yarpo uzsāka savu mūzikas karjeru.

Piedāvājam novērtēt Yarpo singlu ''Lost In My Own World''. Aicinām arī piesekot mūziķa sociālo tīklu kontiem! Avota vietā atradīsi linku, kas Tevi aizvedīs uz Yarpo Instagram profilu. Nekautrējies - ej un tam pieseko! Mūziķim tas var dot lielu stimulu radīt jaunu mūziku vēl biežāk! Vairosim labos darbus!

Audio fails Yarpo oficiālajai dziesmai ''Lost In My Own World''. Uzslēdz un izbaudi kvalitatīvu mūziku!

15 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000