local-stats-pixel fb-conv-api

Vācu talants Rakimon izlaiž debijas singlu ''Wir Passen Nicht''0

''Wir Passen Nicht'' - tā sauc vācu talantīgā mūziķa Rakimon debijas singlu. Tas jau 3.oktobrī sasniedza visas vadošās digitālās mūzikas straumēšanas platformās. Uzslēdz un klausies - Tev noteikti patiks!

''Wir Passen Nicht'' ir uzkrājusi jau vairāk kā 300 skatījumus YouTube platformā un tas noteikti nav slikti priekš mākslinieka, kas ir izlaidis vien vienu dziesmu. Šis vācu mākslinieks ir ļoti talantīgs un šajā dziesmā to var noteikti just. Dziesmas nosaukums latviski nozīmē ''Mēs Nederam'' jeb ''Mēs Nesaderam'', kas vien jau liecina, ka dziesma ir par mīlestību.

Nav gan daudz ko par šo mākslinieku sacīt - šie ir vien pirmie mūziķa soļi šajā industrijā. Vairāk ir jāseko viņa daiļradei un ar laiku tieši par šo talantu varēs uzzināt vairāk. Viņam visas durvis ir atvērtas un atliek vien turpināt veidot mūziku un realizēt ieceres.

Viņam tiešām ir talants. Ja noklausīsies viņa skaņdarbu ''Wir Passen Nicht'', tad pats par to pārliecināsies. Potenciāls ir jūtams un tas ir vien laika jautājums līdz viņš iekaros lielās skatuves un dažādu mūzikas topu virsotnes. Kā angliski mēdz teikt - ''sky is the limit''. Šo teicienu noteikti varētu pielīdzināt arī šim māksliniekam!

Piedāvājam noklausīties Rakimon debijas singlu ''Wir Passen Nicht''. Aicinām Tevi arī piesekot mūziķim sociālajos tīklos. Zemāk ir avots un tajā atradīsi saiti uz mūziķa Instagram profilu. Nekautrējies - ej un pieseko mūziķim!

Rakimon izlaistā dziesma ''Wir Passen Nicht'', kuru producējis ir labi zināmais bītmeikeris Fantom. Noklausies!

13 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000