local-stats-pixel fb-conv-api

Vācu mūziķis Tripton pārsteidz ar singlu ''Into The Unknown''0

4.decembrī, jaunu skaņdarbu klajā laida mūzikas izpildītājs Tripton. Viņš izlaida dziesmu ''Into The Unknown'' jeb latviski - ''Iekšā Nezināmajā''. Jaunā dziesma ir angļu valodā un tā ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās!

Tripton ir jauns un talantīgs mākslinieks, kurš nāk no Vācijas. Ar mūziku kā tādu viņš darbojas jau piecus gadus. Viņa mīļākie mūzikas žanri ir EDM, Deep House, Slap House, Bass House, Big Room un, protams, arī hip-hops. Mūziķis ir pateicīgs kā par ziedojumiem, kas palīdz izkopt viņa daiļradi, gan arī vienkārši par katru kurš noklausās kādu viņa dziesmu un parāda to draugiem.

Savas gaitas mūzikā nopietni mūziķis uzsāka vien pērn. 2021.gada 24.augustā viņš izlaida savu debijas singlu ''Sylvani From Heaven''. Pēcāk tika izlaisti vēl četri skaņdarbi un ''Into The Unknown'' ir gada pirmais singls. Līdz ar to, viņa diskogrāfija, pagaidām, nav bieza, taču sastāv no sešiem ļoti labiem un kvalitatīviem skaņdarbiem.

Lai arī Tripton ir jauns mūziķis, kam liela fanu bāze vēl nav, viņš jau ir mūzikas ierakstu komandas Burnin Deep Records dalībnieks. Mūziķim ir spoža nākotne, jo viņam netrūkst nedz potenciāls, nedz arī talants, lai sasniegtu lielus mērķus. Katram pašam jādzird viņa daiļrade!

Piedāvājam noklausīties Tripton jauno dziesmu ''Into The Unknown''. Aicinām Tevi arī piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem. Avota vietā esam atstājuši saiti uz viņa Instagram profilu. Nekautrējies un pieseko tam! Atbalstām jauno un talantīgo censoni kopā!

Šī ir tā dziesma, kuru var arī klausīties uz maksimālo skaņas līmeni. Lai labi skan. Cerams patiks!

15 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000