local-stats-pixel fb-conv-api

UNcanny pārsteidz ar unikālu skaņdarbu bez konkrēta žanra - ''Camping''0

Šī gada 2.novembrī, reperis UNcanny ir nācis klajā ar jaunu singlu - ''Camping''. Ļoti specifisks hip-hopa skaņdarbs, kas pārsteidzis simtiem cilvēkus! Singls ir pieejams visās vadošajās un digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

UNcanny ir 29 gadus vecs mūziķis, kurš nāk no Amerikas. Viņa pilnais vārds ir Terells Dž. Henrijs (Terrell J. Henry) un viņš nāk no trīs bērnu ģimenes. UNcanny ir pats jaunākais bērns ģimenē. Bērnībā viņš bija ļoti ''anti-social'' un to tagad uzskata par lielu plusu, jo viņš tā spēja attīstīt prātu un būt priecīgs vienatnē.

Lai gan dažiem var šķist, ka UNcanny ''pieduras'' un ākstās taisot mūziku - tā vis nav. Mūzika ir viņa aicinājums un viņš to rada no sirds. Dziesmā ''Camping'' praktiski vispār nav ''autotune'', kas mūsdienu mūzikā ir praktiski vienmēr. Dziesma ir ar oriģinālajiem vokāliem un tajā tiek izmantots burtošanas hip-hopa stils ar pāris melodiskām un harmoniskām vietām.

UNcanny ir ļoti oriģināls un specifisks mūzikas stils, kuru nevar ielikt tikai hip-hopā. Tie ir vairāki žanri kopā, kas nozīmē, ka to pat varētu nosaukt par kādu jaunu žanru. Ļoti feina mūzika, kas patiks katram cilvēkam, kas spēj novērtēt mūziku un tās tapšanu.

Piedāvājam Tev noklausīties UNcanny jauno skaņdarbu ''Camping''. Aicinām Tevi arī mūziķi atbalstīt vairāk. Atsauces vietā atradīsi linku, kas Tevi aizvedīs uz mūziķa Instagram profilu. Nekautrējeis - dodies un pieseko tam! Tas būs stimuls mūziķim turpināt radīt un publicēt jaunu mūziku. Atbalstām kopā!

UNcanny iekš Spotify ir vairāk nekā 2600 lojālo ik mēneša klausītāju. Tas vien parāda to, ka viņa mūzika ir kvalitatīva. Uzslēdz un noklausies arī jauno singlu ''Camping''.

15 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000