local-stats-pixel fb-conv-api

Toksiskais reperis LSKZAI pārsteidz ar skaņdarbu ''Energy Needed X2''1

Pārsteigumi mūzikas industrijā nebeidzas! Ar albumu ''Dark Energy'' klajā ir nācis ārzemju reperis LSKZAI. Jaunais albums un visa pārējā viņa daiļrade ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

LSKZAI šis ir pirmais nopietnais albums. Ja neskaita ''Dark Energy'', tad viņa diskogrāfijā vēl ir pāris singli - ''HBK ISLAND'', ''SYMPATHY FREESTYLE'', ''LUV CRIMES'' un arī ''TOXIC''. 2021.gads bija viņa debijas gads un nu ir jāgaida ar ko viņš pārsteigs jaunajā gadā.

Mūziķim ir interesants skanējums. Viņa balss ir ļoti līdzīga pasaulē labi zināmajam emo reperim Lil Uzi Vert. Pašu izpildījumu un visu viņa daiļradi gan Lil Uzi Vert nevar pielīdzināt. Tā vairāk ir savā oriģinālajā skanējumā, bet ļoti harmoniska un melodiska - kā jau mūsdienās.

Mūziķis gan atzīst, ka viņu motivēja ļoti daudz tieši Juice WRLD un XXXTentacion daiļrade. Arī Lil Uzi Vert daiļrade ir līdzīga šiem māksliniekiem, tāpēc var saprast, kur LSKZAI smēlās iedvesmu. Viņš gan laicīgi brīdina potenciālos klausītājus, ka ir ļoti toksisks, tāpēc padomā divreiz vai klausīties viņa daiļradi. Nu ko... Vai Tev šodien izaicinājumi ir pa ceļam?

Piedāvājam Tev noklausīties LSKZAI dziesmu ''Energy Needed X2'', kas ir maza daļa no albuma ''Dark Energy''. Aicinām Tevi arī atbalstīt mūziķi vairāk - pieseko tam sociālajos tīklos. Avota vietā atradīsi saiti, kura Tevi aizvedīs uz LSKZAI Instagram profilu. Nekautrējies un dodies piesekot tam! Atbalstīsim jauno censoni kopā!

YouTube oficiālā versija dziesmai ''Energy Needed X2''. Lai labi skan!

13 3 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Piss tak vienreiz dirst gomiks netīrais.

2 0 atbildēt