local-stats-pixel fb-conv-api

Talantīgais ārzemju multi-mākslinieks Rafsome laiž klajā dziesmu ''Tweakin'''3

Šī gada 20.februārī, ar jaunu dziesmu klajā nāca ārzemju mūziķis Rafsome. Rafsome izlaida savu otro singlu šogad - šoreiz dziesmu ''Tweakin'''. Jaunais singls ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

Rafsome nāk no Kanādas otrās apdzīvotākās pilsētas - Monreālas. Rafsome ne vien dzied, bet arī pats rada bītus un instrumentālus. To viņš sāka darīt jau kad bija mazs - aptuveni, 14 gadus vecs. Viņa galvenais mērķis bija kļūt par producentu.

2019.gadā, viņš sāka dziedāt ar grupiņu draugiem uz pašu radītajiem bītiem sava prieka pēc. Tas viņam ļoti iepatikās un viņš sāka rakstīt pats savas dziesmas, ierakstīt tās, pats tās apstrādāt gan miksēšanas, gan arī māsterēšanas ziņā. Kopš pašas pirmās dienas viņš pats dara visu ap savu mūziku un līdz šim tas vēl nav mainījies!

Mūziķis savu pirmo skaņdarbu publiski izlaida pērnā gada 21.maijā. Dziesma ''Sober'' bija viņa debijas singls. Pēcāk viņš izlaida vēl tādus singlus kā ''No More'', ''Overseas'', ''Comin' Up'' un arī debijas albumu ''Game Changer''. Šo gadu viņš iesāka 23.janvārī izlaižot dziesmu ''Everyone'' un nu klāt ir jaunā relīze - ''Tweakin'''.

Jau pavisam drīz, mūs noteikti sagaida jaunas dziesmas no Rafsome. Mūziķis aktīvi darbojas un bieži izlaiž jaunas dziesmas. Ja viņš spēs savas kārtis izspēlēt pareizi un sadarbosies ar pareizajiem mūziķiem - viņu noteikti sagaidīs lielās skatuves, mūzikas topu virsotnes un spoža nākotne šajā sfērā.

Piedāvājam noklausīties mūziķa Rafsome dziesmu ''Tweakin''', kā arī aicinām piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem. Tā varēsi atbalstīt mūziķi, kā arī uzzināsi par viņa gaidāmajām dziesmām un gaitām ērtāk un vieglāk. Atsauces vietā ir pievienots links, kurš Tevi aizvedīs uz mūziķa Instagram profilu. Šo platformu viņš izmanto visbiežāk, tāpēc droši - dodies un pieseko viņa Instagram profilam!

Rafsome radītais skaņdarbs ''Tweakin''' ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

18 5 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Sorry, neaizķēra...

4 0 atbildēt

Talantīgais dziedātājs, kuram vajag autotunes, lai dziedātu? lol

3 0 atbildēt

Varbū uztaisi savu mājas lapu un publicē tur savus peģiku mūziku.

2 0 atbildēt