local-stats-pixel fb-conv-api

Talantīgais Kanādiešu dīdžejs Jaxx izlaiž gada pirmo dziesmu ''Chasing Stars''1

Šī gada 8.janvārī, 21 gadus vecais dīdžejs un producents Jaxx nāca klajā ar savu jauno dziesmu ''On My Mind''. Skaņdarbs ir pieejams visās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

Jaunais dīdžejs nāk no Kalgarī - Kanādā. Savas mūzikas gaitas viņš uzsāka jau bērnībā, kad sāka spēlēt vijoli. Tas arī viņu piesaistīja mūzikai. Sākotnēji gan viņš interesējās par klasisko mūziku un spēlēja arī vairākus klasiskos instrumentus, taču vēlāk viņu piesaistīja tieši elektroniskā mūzika.

Elektroniskā mūzika viņam ļoti iepatikās un viņš to iemīlēja. Jaunajam dīdžejam ir ļoti unikāla skaņa un viņa potenciāls ir milzīgs. Talants! Jaxx ir ļoti svarīgi viņa fani. Viņš nevar sagaidīt brīdi, kad viņš varēs uzsākt pats savu tūri un uzstāties uz lielajām skatuvēm.

Dīdžejs savu pirmo dziesmu izlaida 2019.gadā. Nu viņa diskogrāfijā ir izlaisti vairāki desmiti dziesmu un ''On My Mind'' ir viņa pirmā dziesma šogad. Drīzumā jau dīdžejs varētu priecēt savus klausītājus ar jauniem skaņdarbiem. Katram pašam ir jādzird viņa daiļrade, lai saprastu, cik kvalitatīva tā ir.

Piedāvājam noklausīties dīdžeja Jaxx dziesmu ''Chasing Stars'', kā arī aicinām piesekot mākslinieka sociālo tīklu profiliem. Tā būs iespēja jauno talantu atbalstīt, kā arī vieglāk uzzināt par mūziķa gaitām un jaunāko daiļradi. Atsauces vietā esam pievienojuši linku, kas aizvedīs uz Jaxx Instagram kontu. Droši tam pieseko un atbalsti jauno talantu!

Dīdžeja Jaxx dziesma ''Chasing Stars''

21 2 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv