local-stats-pixel fb-conv-api

Strauji augošais Čikāgas reperis DRUGS izlaiž pirmo dziesmu šogad - ''JUMBO!''0

Šī gada 1.martā, ar jaunu skaņdarbu klajā nāca ārzemju mūziķis ar ļoti specifisku un interesantu pseidonīmu jeb skatuves vārdu - DRUGS. Viņa jaunais skaņdarbs ''JUMBO!'' ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

Mūziķa diskogrāfijā neskaitot šo dziesmu ir vēl divas citas - ''Lonestar'', kas iznāca 2020.gada 22.septembrī un ''WOK!'', kas arī iznāca aizvakardien. 2021.gadu mūziķis ir iesācis diezgan aktīvi un šķiet, ka mūs sagaida vēl daudzi skaņdarbi šogad no jaunā talanta.

DRUGS daiļrade ir ļoti interesanta un īpaša. Tā radikāli atšķiras no pārējiem mūsdienu reperiem un tas noteikti ir tas ar ko viņš varētu izkarot klausītāju simpātijas. Viņš ar savām trīs dziesmām ir jau savācis vairāk nekā 1600 sekotājus iekš Instagram platformas. Iespaidīgi, vai ne? Viņa mūzika ir īpaša un tas nav noliedzams!

DRUGS nāk no Amerikas. Ja precīzi, tad no Čikāgas. No turienes ir cēlušies jau ļoti daudz pasaules slavenu reperu un šķiet, ka viņš varētu būt viens no viņiem nākotnē. Piemērām, Juice WRLD, Polo G un Lil Durk, kā arī citi. Nākotne šim mūziķim ir tiešām spoža.

Mūziķis ir jauns un ar lielu potenciālu - viņam ir visas iespējas iekarot lielās skatuves un mūzikas topu virsotnes nākotnē. Atliek vien turpināt smagi strādāt un viņam viss, noteikti, izdosies! Katram ir jādod iespēja šī jaunā mūziķa mūzikai - noklausies un ievērtē. Varbūt pat iepatiksies!

Aicinām noklausīties mūziķa DRUGS dziesmu ''JUMBO!'', kā arī piesekot viņa sociālo tīklu profiliem. Tā Tu jauno mūziķi atbalstīsi, kā arī Tu pats varēsi tā uzzināt ātrāk un vieglāk par viņa jaunumiem un gaidāmajām dziesmām. Atsauces vietā ir pievienota saite, kas Tevi aizvedīs uz jaunā mūziķa Instagram profilu. Nekautrējies un droši ej piesekot viņam!

DRUGS repa treks ''JUMBO!'' ir pieejams visur! Izbaudi!

24 3 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000