local-stats-pixel fb-conv-api

Stormye Rackz pārsteidz ar kārtīgu repa gabalu ''Yugioh''0

Ar jaunu dziesmu šī gada 3.maijā klajā nācis ir ārzemju hip-hopa mākslinieks Stormye Rackz. Viņš klausītāju vērtējumam nodevis singlu, kura nosaukums ir ''Yugioh''. Dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Savas mūzikas gaitas Stormye Rackz uzsāka vien šogad, kad 26.janvārī publicēja savu debijas singlu ''TMZ''. Tagad viņa diskogrāfijā ir tieši sešas dziesmas. Jaunākā no tām ir ''BOOM'', kas iznāca samērā nesen - 6.augustā.

Stormye Rackz nāk no Amerikas - Cincinati, Ohaio. Viņš sevi vairāk uzskata par reperi, kurš ir spējīgs ''spļaut'' sarežģītas un mēli mežgošas rindas. Klāt saviem hip-hopa meistardarbiem viņš pieliek R&B hitu piesitienu, lai piesaistītu vairāk auditorijas.

Nav nekāds noslēpums, ka 2021.gadā, viens no populārākajiem mūzikas žanriem ir melodiskais hip-hops un R&B. Tieši šādu mūziku rada jaunais Stormye Racks. Jāsaka, ka viņam tas ļoti labi arī izdodas.

Reperim ir talants un tas ir dzirdams viņa dziesmās. Viņam ir potenciāls un visas iespējas sasniegt lielas lietas. Viņam jāturpina tik pat aktīvi izlaist jaunas dziesmas un mūzikas topu virsotnes un lielās skatuves viņu jau gaida. Šādu mūziķu pasaulē nav daudz un Tev jādod iespēja viņa daiļradei! Noklausies kādu no viņa dziesmām - viena ir pieejama šī raksta apakšgalā!

Piedāvājam noklausīties Stormye Rackz dziesmu ''Yugioh''. Aicinām Tevi arī atbalstīt jauno mūziķi vēl vairāk - pieseko viņam sociālajos tīklos. Atsauces vietā esam ievietojuši saiti, kas Tevi aizvedīs uz viņa Instagram profilu. Nekautrējies - steidz tam piesekot. Tas Tev aizņems vien pavisam īsu brīdi un neko neizmaksās, bet jaunajam reperim dos lielu stimulu turpināt un publicēt jaunu mūziku biežāk. Atbalstīsim talantīgus un radošus cilvēkus visi kopā!

Dziesmas ''Yugioh'' YouTube versija. Uzslēdz un ievērtē!

26 2 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000