local-stats-pixel fb-conv-api

Steven Feria un Elpi Eliezer izlaiž savu pirmo dziesmu šogad - ''Yo Me Acuerdo''0

Mūzikas apvienība jeb duets Steven Feria un Elpi Eliezer, 7.janvārī ir pārsteiguši ar jaunu skaņdarbu - dziesmu ''Yo Me Acuerdo''. Dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās. Uzslēdz un klausies!

Steven Feria (Stīvens Ferija) un Elpi Eliezer (Elpis Eļizērs) nāk no Puertorikas. Profesionāli viņi sevi dēvē par Steven Feria y Elpi Eliezer Music. Viņi rada ļoti intensīvu un aizraujošu mūziku, kuru pratīs novērtēt katrs.

Mūzikas duetam ir vien, pagaidām, divi skaņdarbi diskogrāfijā. Savu pirmo dziesmu viņi izlaida pērnā gada beigās - 10.decembrī. Debijas singlu sauc ''Playa'', bet ''Yo Me Acuerdo'' ir viņu jaunais - otrais skaņdarbs.

Aktīvais mūzikas izlaišanas grafiks gan liecina par to, ka mūs pavisam drīz, noteikti, gaida vēl jauni skaņdarbi no šiem talantīgajiem mūziķiem. Par spīti tam, ka abiem mūziķiem ir vien divas dziesmas, viņiem Spotify ir jau vairāk kā 11 000 lojālo ik mēneša klausītāju. Iespaidīgi un ievērības cienīgi. Ievērtē arī Tu viņu daiļradi!

Piedāvājam noklausīties dueta radīto un izpildīto skaņdarbu ''Yo Me Acuerdo''. Tas ir pieejams nedaudz zemāk. Aicinām Tevi arī atbalstīt jaunos censoņus un piesekot tiem sociālajos tīklos. Atsauces vietā ir atstāta saite, kura Tevi aizvedīs uz mūziķa Instagram profilu. Nekautrējies - steidz tam piesekot. Atbalstām viņus kopā! Pasaulei jāsadzird talantīgi cilvēki, kas prot radīt kvalitatīvu mūziku!

Lūk, oficiālā YouTube versija abu talantu kopīgajai dziesmai. Izbaudi! Komentāros noteikti vari atstāt savu viedokli par skaņdarbu!

9 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000