local-stats-pixel fb-conv-api

St4rface kopā ar RAUM izlaiž skaņdarbu par sarežģītām attiecībām - ''Vienalga''0

16. septembrī ar jaunu skaņdarbu klajā nācis pašmāju mūziķis st4rface (stārfeiss). Dziesma ar nosaukumu ''Vienalga'' ir pieejama YouTube, kā arī visās pārējās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Skaņdarbā viņš nav viens - tajā dalību ņem arī RAUM jeb Reinis Straume. Viņš ir grupas Double Faced Eels grupas dalībnieks, kā arī ''X Faktors'' otrās sezonas un 2022. gada ''Supernova'' raidījuma finālists.

Dziesma ir par mūsdienu attiecībām un vienaldzību tajās. Bieži vien cilvēki viens otram saka, ka tiem ir vienalga un tāda ir arī pretējās puses atbilde. Tā ir neīsta vienaldzība aiz kuras patiesībā slēpjas kaut kas pavisam cits.

''Man vienalga, ka Tev ir vienalga. Aptuveni tā varētu noraksturot mūsdienu attiecības un muļķīgos strīdus tajās,'' saka st4rface.

St4rface ir pazīstams ar tādiem skaņdarbiem kā ''Viņa'', ''Man Nevajag Vēl Vienu Piedod'' un vēl. Bieži vien viņa daiļrade ir dzirdama arī Latvijas vadošajās radio stacijās. 21 gadu vecais mūziķis paguvis sadarboties jau ar tādiem māksliniekiem kā Trench Mafia Locco, Punkts Uz I un citiem. Tagad sarakstam pievienojies arī ''Warner Music Baltics'' mūziķis RAUM!

18 3 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000