local-stats-pixel fb-conv-api

Salt House Lavish nāk klajā ar pamācošu dziesmu ''Do Not Follow Them''0

Šī gada 20.augustā, ar albumu ir pārsteidzis mākslinieks Salt House Lavish. Viņa albumu sauc ''Fraternise Collaborate'' un tas ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās internetā.

Salt House Lavish ir mūziķis, komponists, producents un cilvēks, kas apstrādā mūziku un darbojās ap tās tehnisko pusi. Viņš nāk no Anglijas un ar mūziku nodarbojas aktīvi jau vairākus gadus. Viņš ir spēlējis mūziku kopā ar lieliskiem mūziķiem, cilvēkiem, kā arī grupām. Piemēram, ''The Lazybirds'' un ''Boulevard Lounge''.

Mūziķis uzsāka savas profesionālās mūzikas gaitas vien 2019.gadā. Pēc gada viņš izlaida četrus singlus un nu šis ir viņa darbīgākais gads. Viņš izlaida albumu, viņa mūzika ir dzirdama vairākās radio stacijās un viņa statistika un fanu skaits vien turpina augt. Viņš strādā ap kopīgām dziesmām ar jau zināmiem mūziķiem un cer, ka nākamais gads būs vēl ražīgāks!

Mūziķa diskogrāfija nav ļoti pārpildīta - tajā ir pieci singli un divi albumi. Viņa mūzika gan ir fantastiska. Katram pašam par to ir jāpārliecinās - to var izdarīt noklausoties kādu viņa dziesmu. Talants, ritma izjūta un aizrautība ir vienkārši jūtama viņa daiļradē. Pārliecinies par to pats!

Piedāvājam noklausīties dziesmu ''Do Not Follow Them'', kas ir daļa no Salt House Lavish jaunā albuma. Aicinām arī piesekot mūziķa Instagram profilam - atsauces vietā ir saite uz viņa profilu. Tas noteikti dos mūziķim stimulu biežāk veidot un izlaist jaunus skaņdarbus!

Oficiālais audio fails iekš YouTube šai dziesmai! Lai labi skan!

26 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000