local-stats-pixel fb-conv-api

Roka grupa 6 Undercover laiž klajā savu debijas albumu - ''Angel Of Refuge''3

Ar smagā metāla un roka apvienotu debijas albumu klajā nākusi grupa ar nosaukumu 6 Undercover. Viņu albums ''Angel Of Refuge'' ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās. Dziesma ''Tears For Free'', kas ir daļa no šī albuma, ir pieejama zemāk, kā arī visur citur internetā.

6 Undercover ir roka grupa no pilsētas Bangaloras, Indijā. Savu mūzikas ceļu viņi uzsāka jau 2015.gadā, kad viņi kā grupa mīļoja džemot kopīgi un vienkārši padziedāt kā draugi savā garāžā. Līdz ar to, sanāk, ka viņu ceļš uz slavu ir līdzīgs citām grupām.

Kopš šī laika, grua ir paguvusi uzstāties dažādos pasākumos un pat televīzijas šovos, kas ir tieši lokāli Indijā. Grupa sastāv no pieciem biedriem - Roiss jeb Royce (vokāli), Arūns jeb Arun (vadošā ģitāra), Zubairs jeb Zubair (ritma ģitāra), Kevins jeb Kevin (basģitāra) un Hārs jeb Hara (bungas). Grupa tic, ka mūzika ir vienīgā reliģija un tā tiešām saliedē cilvēkus.

Grupas 6 Undercover debijas albums ''Angel Of Refuge'' sastāv no astoņiem skaņdarbiem: ''Tears For Free'', ''My Dreams'', ''Freedom To Survive'', ''Fragrance'', ''Eternal Bliss'', ''Darkness'', ''Shinigami (Soul Reaper)'' un, protams, albuma tituldziesma, kuru sauc tāpat kā albumu - ''Angel Of Refuge''.

Viņu debijas albums klausītāju ausīm nonāca 2021.gada 2.aprīlī. Tas ir pieejamas visur - Spotify, Apple Music, iTunes, Tidal un visur citur. Lai gan albums sastāv vien no astoņiem skaņdarbiem, tas ir vairāk nekā stundu garš. Viņu radītā mūzika vēsta par politiskajām problēmām, dažādām pasaules negācijām un citām problēmām, kas mūs nomāc. Katra dziesma ir īpaša un tā runā par cilvēka emocijām un ir kā ziņa, ka kādreiz viss visiem būs kārtībā.

Piedāvājam noklausīties ''Tears For Free'', kas ir dziesma no grupas debijas albuma ''Angel Of Refuge''. Aicinām Tevi arī atbalstīt jaunos censoņus un grupu, tai piesekojot sociālajos tīklos. Atsauces vietā atrodas viņu Instagram profils, tāpēc nekautrējies un dodies tam piesekot. Tas Tev aizņems vien īsu brīdi, taču dos neizsakāmi lielu stimulu grupai radīt jaunu un kvalitatīvu mūziku.

Oficiālie audio faili grupas albumam uzrāda cienījamu statistiku. Lūk, arī dziesma ''Angel Of Refuge''. Noklausies un izbaudi to!

23 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Yee, roks atgriežas! 🤟

2 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt