local-stats-pixel fb-conv-api

Reperis un mākslinieks Cxdey Pierce debitē ar EP ''Lovin' It''1

Ar savu debijas mini-albumu 13.augustā klajā ir nācis reperis Cxdey Pierce. Mini-albums jeb EP ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās. To sauc ''Lovin' It''.

Cxdey Pierce ir uzaudzis klausoties dažādu mūziku - sākot ar repu, beidzot ar rokmūziku. Viņu motivē tādi pasaulē zināmi mākslinieki kā Jack Harlow, Eminem, Hunt The Dinosaur, Impending Doom. Viņa mīļākā grupa gan ir Def Leppard. Mūziķis atzīst, ka ja nebūtu šo mākslinieku un grupu, viņš noteikti nebūtu tur kur atrodas tagad.

Repera mini-albums sastāv no septiņiem skaņdarbiem, kas palīdz jaunam klausītājam vairāk iepazīt Cxdey Pierce. ''The Hype'', ''Thrill Of It'', ''Deep Thoughts'', ''Nothin''', ''Stress Free Me'', ''Home Soon'' un ''Livin' Life'' - tāds ir viņa repertuārs debijas mini-albumā.

Mūziķis ir spējīgs jebkāda tipa mūziku un to pierāda arī viņa Instagram profilā redzamie foto un video. Amerikāņu mākslinieks ir ļoti talantīgs un lielā slava un skatuves viņam vēl ir tikai priekšā. Šis ir vien sākums kaut kam lielam. Viņam kādreiz izdosies iekarot lielās skatuves koncertos un festivālos, kā arī mūzikas topu virsotnes. Lai izdodas!

Piedāvājam Tev noklausīties Cxdey Pierce dziesmu ''The Hype''. Aicinām Tevi arī atbalstīt jauno mūziķi tam piesekojot sociālajos tīklos. Atsauces vietā pievienojām linku, kas Tevi aizvedīs uz repera Instagram profilu. Nekautrējies - steidzies tam piesekot. Tas Tev aizņems vien īsu brīdi un neko neizmaksās, bet mūziķim tas būs liels stimuls radīt un publicēt jaunas un vēl nedzirdētas dziesmas. Atbalstīsim talantīgus jauniešus kopā!

Lūk, arī oficiālais audio Cxdey Pierce dziesmai ''Lovin' It''. Uzslēdz un izbaudi! 🙂

13 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

8 montly listeners? Nebrīnos.

0 0 atbildēt