local-stats-pixel fb-conv-api

Reperis Vietnam ar vairāk kā 12 miljoniem klausījumu un dziesma ''Throw It Up''0

Apgriezienus mūzikas straumēšanas platformās uzņem dziesma ''Throw It Up'' no mākslinieka Vietnam. Reperis šo singlu izlaida 2019.gada 12.novembrī, taču tieši tagad tas sācis uzrādīt fenomenālu statistiku. Šī dziesma Tev jādzird!

Vietnam ir hip-hopa mākslinieks, kurš nāk Merilendas štata, Baltimoras. Viņš ir samērā zināms mūziķis, jo viņa daiļradei iekš Spotify ir vairāk kā 12 miljoni klausījumu. Arī dziesmai ''Throw It Up'' ir vairāk kā 150 tūkstoši klausījumu iekš Spotify. Iespaidīga statistika! Nedrīkst arī aizmirst, ka viņa mūzika ir bijusi iekļauta ''Riot Games'' projektos.

Viņš atklāj, ka viņa dziesmas ir izmantotas arī Toniha Hawka YouTube ''Ride'' kanālā, ESPN TV šovā ''Unite'' un arī vairākās mazās un patstāvīgās filmās. Vietnam ir sadarbojies un strādājis kopā ar tādiem mūziķiem kā J-Hood, Sadat X, Beretta 9, DMC, Noriega un arī mūzikas producentu C-Lance.

Vietnam ir talantīgs mākslinieks, kas piekopj vecmodīgā hip-hopa mūziku. Laba mūzika, kas patiks tiem, kam tuvs ir īsts hip-hops. Melodiskus pavadījumus šeit būs atrast grūti, jo te tiešām ir tikai reps! Tas arī ir mūziķim izaicinājums, jo tagad populārākis žanrs pasaulē ir melodiskais reps un ar šādu mūziku sasniegt rekordus varētu būt sarežģītāk, bet novēlam viņam veiksmi!

Piedāvājam noklausīties vienu no Vietnam dziesmām. Zemāk pieejama YouTube versija, bet katrs pats to var atrast gan Spotify, gan pārējās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās. Aicinām arī piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem. Atsauces vietā atradīsi linku, kurš Tevi aizvedīs uz viņa Instagram profilu. Nekautrējies - steidz tam piesekot. Atbalstīsim jauno talantu un censoni kopīgiem spēkiem!

Lūk, dziesma no Vietnam jaunākā albuma. Viens no retajiem solo skaņdarbiem, jo pārējais albums sastāvēja praktiski no kopdarbiem. Lai labi skan!

13 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000