local-stats-pixel fb-conv-api

Reperis Nique90 pārsteidz ar karstu gabalu - ''Facts''1

''Facts'' jeb ''2021 Flow'' ir repera Nique90 jaunākais skaņdarbs. Viņš to laida klajā šī gada 14. oktobrī un nu tas ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās. Aicinām ievērtēt!

''Facts'' ir mūziķa sestais skaņdarbs. Viņš debitēja pirms diviem gadiem, izlaižot singlu ''Menace To Da Street''. Pērn neviena dziesma netika izlaista, bet šogad mūziķis pārsteidza ar trim. Arī jaunais gads solās būt produktīvs.

Lai gan Nique90 ir reperis, viņš sapņo kļūt par rokzvaigzni. Un kā nu ne - tā tomēr ir mūzikas industrijas augstākā pakāpe. To var sasniegt jebkura žanra entuziasts.

Nique90 mūzikas industrijā nav ilgi, taču viņš jau paguvis iekrāt teju divus tūkstošus klausītāju lielu ik mēneša lojālo sekotāju bāzi iekš ''Spotify''. Statistika vien aug un pieprasījums pēc viņa daiļrades tāpat. Katrs īstens hip-hopa cienītājs spēs novērtēt viņa šedevrus.

Aicinām noklausīties Nique90 skaņdarbu ''Facts (2021 Flow)''. Ja iepatīkas, tad nekautrējies piesekot mūziķim arī sociālajos tīklos. Tas kalpos viņam kā labs stimuls turpināt radīt fantastisku mūziku. Reperim ''Instagram'' seko vairāk kā 17 tūkstoši, tāpēc pieseko. Saite uz viņa profilu ir avotā, atsaucē jeb zem raksta.

''YouTube'' platformā skaņdarbs tuvojas jau četriem tūkstošiem klausījumu. Ir tā vērts noklausīties!

16 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv