local-stats-pixel fb-conv-api

Reperis Li Ced turpina trendu un izlaiž dziesmu ''Who Want Smoke''1

Mūzikas trendu ''Who Want Smoke'' turpina ārzemju reperis Li Ced. Viņš savu klausītāju vērtējumam ir nodevis singlu ar tieši tādu pašu nosaukumu. Dziesma iznākusi 19.februārī un ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās!

Li Ced ir jauns mūziķis, kurš nāk no Amerikas. Viņš piekopj hip-hopa stila mūziku, kas ir daļēji gan jaunās, gan vecās skolas ražojums. Jāatzīst gan, ka šis hip-hopa stils jeb žanrs ir diezgan vardarbīgs un rupjš. Līdz ar to, topošos klausītājus brīdinām jau laicīgi!

''Who Want Smoke'' ir Li Ced debijas singls. Savu otro dziesmu viņš izlaida 21.februārī un to sauc ''No Smoke''. Tas, pagaidām, ir arī viss, kas pieejams mūzikas ziņā no Li Ced publiski. Diskogrāfija, pagaidām, nav vēl spilgta un ražena, taču visam savs laiks.

Lai gan mūziku publicēt Li Ced sāka vien šogad, pagaidām, ar dziesmu relīzēm nav problēmu. Viņš ir paguvis šomēnes izlaist jau divas dziesmas un tas liek domāt, ka nākotnē viņu gaida lielas lietas. Ir nosprausti lieli mērķi un atliek vien tos īstenot. Lai izdodas!

Piedāvājam noklausīties Li Ced dziesmu ''Who Want Smoke''. Aicinām paralēli arī atbalstīt mūziķi tam piesekojot sociālajos tīklos. Avota vietā var atrast saiti, kura Tevi aizvedīs uz mūziķa Instagram profilu. Nekautrējies un atbalsti viņu - steidz tam piesekot!

Dziesmā dalību ņem arī reperis B . I . G Head. Lai labi skan!

18 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

💩

0 0 atbildēt