local-stats-pixel fb-conv-api

Reperis Daaguchii sadarbojas ar mūziķi st4rface - izlaiž dziesmu ''Es Negribu''1

Vasaras izskaņā, ar kopīgu dziesmu klajā nācis reperis Daaguchii. Viņš 23.augustā, kopā ar pašmāju mūziķi st4rface izlaidis kopīgu dziesmu ''Es Negribu''. Tā ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Daaguchii populārākais skaņdarbs ir ''Viss Būs Fine''. Pagaidām, gan izskatās, ka jaunā dziesma ar st4rface varētu ieņemt šo vietu pavisam drīz. Daaguchii iepriekš ir sadarbojies arī ar tādiem mūziķiem kā Ods, Medusmeistars un kreatīvs. Mūziķis kreatīvs ir arī mūzikas inženieris, kas darbojies ap šīs dziesmas skaņas kvalitāti un apstrādi.

Savukārt, mūziķis st4rface ir pazīstams ar tādām dziesmām kā ''Man Nevajag Vēl Vienu Piedod'', kas bieži vien ir dzirdama Latvijas radio stacijās un ''Vēl, Vēl'', kur dalību ņem arī Latvijā labi zināmais Trench Mafia Locco. Šī dziesma vien ir kārtējais pierādījums tam, ka st4rface ir spējīgs radīt jebkāda žanra mūziku. Bieži vien viņš tiek saukts par latviešu Machine Gun Kelly, bet šī dziesma parāda, ka jebkāda žanra mūzika no viņa var būt sagaidāma.

Jaunā dziesma ir, galvenokārt, par neveiksmīgām attiecībām. Šī varētu būt ļoti laba mūzika Juice WRLD stilā (tikai latviski). Ik viens īstens mūzikas klausītājs un cienītājs spēs novērtēt to cik kvalitatīva un laba ir šī dziesma.

Piedāvājam to noklausīties! Zemāk atradīsi dziesmas ''Es Negribu'' YouTube versiju, bet atsaucē saiti uz st4rface Instagram profilu, kam droši var piesekot.

Lūk, arī oficiālais audio Daaguchii un st4rface kopīgajai dziesmai ''Es Negribu''. Noklausies!

12 4 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Hans, we need to deliver, S O M E O N E.

Mana kaka pat ir labāka nekā tā dziesma.

0 0 atbildēt