local-stats-pixel fb-conv-api

Reperis B.A.D Takovr izlaiž savu debijas singlu ''Real G''2

Pie mūzikas industrijas apvāršņiem ir parādījies jauns vārds! Tautu pārsteidzis mūziķis B.A.D Takovr no Gruzijas, kas nesen izlaida savu jauno dziesmu ''Real G''. Tā ir pieejama visās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

Dziesma ar nosaukumu ''Real G'' ir viņa debijas singls, kas iznāca 2020.gada 10.decembrī. Jau pēc nedēļas viņš izlaida vēl vienu dziesmu - ''Before I Wake''. Kopš šīs dziesmas, mūziķis neko jaunu publicējis nav, taču jau drīzumā viņa fanus varētu sagaidīt albums.

Jaunais mūziķis aktīvi strādā ap savām dziesmām un arī viņa ģimene viņu atbalsta. Mākslinieks ir ļoti talantīgs un katram pašam ir jādzird viņa dziesmas, lai par to pārliecinātos. Viņam ir laba ritma izjūta, balls, tembrs, kā arī viņš labi izprot kā rakstīt kvalitatīvas lirikas jeb dziesmu tekstus.

B.A.D Takovr ir pilnīgi jauns vārds mūzikā, taču ne uz ilgu laiku. Šis gads būs ļoti liels viņam - ir nosprausti lieli mērķi un ar šādu plānu viņš tos noteikti sasniegs. Šogad visa pasaule uzzinās viņa vārdu un viņu pašu kā mūziķi, mākslinieku, influenceri un cilvēku elku.

Mūziķis ļoti aktīvi darbojas Instagram platformā, kur bieži publicē videoklipus un foto, kā arī komunicē ar saviem faniem. Ja viņš savas kārtis spēs izspēlēt pareizi, jau pavisam drīz viņš dominēs mūzikas topos un varēsim viņu redzēt uz lielajām skatuvēm koncertos, festivālos un visur citur.

Piedāvājam noklausīties mūziķa B.A.D Takovr pirmo dziesmu ''Real G'', kā arī aicinām piesekot mūziķa sociālo tīklu kontiem. Lai to ērtāk un vieglāk izdarīt - atsauces vietā esam pievienojuši linku, kas aizvedīs uz viņa Instagram profilu. Droši vari piesekot - tā varēsi mūziķi atbalstīt un uzzināt vairāk par viņa gaitām un nākamajām dziesmām.

Mūziķa B.A.D Takovr singls ''Real G'', kas nu pat Spotify platformā sasniedza 1000 klausījumus, bet iekš YouTube tuvojas 500 skatījumu atzīmei.

38 7 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

👍

0 0 atbildēt

Tu pats to visu huiņu klausies?

0 0 atbildēt