local-stats-pixel fb-conv-api

Recall from the FUTURE pārsteidz ar karstu ''staffu'' - dziesmu ''Precognition''0

Ar jaunu skaņdarbu ir pārsteidzis mākslinieks Recall from the FUTURE. Viņš klausītājiem ir nodevis EDM cienīgu gabalu - ''Precognition''. Dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Recall from the FUTURE ir ļoti specifisks mākslinieks. Viņš rada īpašu un samērā neparastu mūziku. To nevar piedēvēt vienam noteiktam žanram. Tā ir dīdžeju mūziku, EDM, festivālu mūzika un arī viss kopā.

Pirms ''Precognition'', Recall from the FUTURE bija izlaidis sešus skaņdarbus un tie visi tika izlaisti pērn. ''Precognition'' ir viņa pirmais singls šogad un tas izlaists pēc vairāk kā pusgada klusēšanas. ''Precognition'' uz visām platformām izlaists tika pavisam nesen - 30.novembrī.

Mākslinieks vēl nav izcīnījis lielu klausītāju auditoriju, taču tas varētu notikt jau pavisam drīz. Viņam ir talants, potenciāls un visas dotības, lai sasniegtu mūzikas topu virsotnes un kādreiz arī uzstātos uz lielajām skatuvēm. Katrs kurš noklausīsies kādu viņa gabalu to sapratīs!

Piedāvājam Tev noklausīties Recall from the FUTURE jauno singlu '' Precognition''. Aicinām Tevi arī piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem. Atsauces vietā atrodas saite uz mākslinieka Instagram profilu. Nekautrējies - dodies un pieseko tam! Atbalstīsim jauno talantu kopā - tas var dot lielu stimulu mūziķim izlaist jaunu un kvalitatīu mūziku vēl biežāk! Atbalsts reizēm dod daudz vairāk nekā materiālas lietas un vērtības!

Oficiālais audio fails Recall from the FUTURE singlam ''Precognition''. Noklausies un atbalsti!

11 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000