local-stats-pixel fb-conv-api

Popmūzikas brīnums Vale Tudo un viņa otrā dziesma diskogrāfijā - ''Butterflies''1

Ļoti melodisku dziesmu izlaidis ir ārzemju mūziķis Vale Tudo. Viņš izlaida mūzikas cienītāju vērtējumam dziesmu, kuras nosaukums ir ''Butterflies''. Dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Vale Tudo ir jauns mūziķis, kurš savu debiju piedzīvoja vien pērnā gada beigu daļā. Viņš 29.oktobrī izlaida savu debijas singlu ''Angelina'' un ''Butterflies'' ir viņa otrais skaņdarbs, pagaidām. Jaunais mūziķis rada ļoti interesantu un melodisku mūziku, kas patiks katram īstenam mūzikas cienītājam.

Mūziķis nāk no pilsētas Nīderlandē - Amsterdamas. Dzimis gan viņš ir Grieķijā - Atēnās, bet uzaudzis - Mozambikā. Viņam ir nācies jau samērā agrā vecumā apceļot praktiski lielāko daļu pasaules. Viņš ir patstāvīgs mūziķis, kas kā dzied, tā arī pats raksta savas dziesmas. Talantīgais mākslinieks runā angļu, grieķu, portugāļu un pat spāņu valodās.

Talantu šim censonim ir neskaitāmi daudz un viens no tiem ir arī mūzika. Katrs kurš noklausīsies kādu no viņa dziesmām, par to pārliecināsies pats. Viņa lielākie elki ir Burna Boy, Justin Bieber, Drake, Wizkid un Tems. Līdz ar to, ir saprotams kāpēc viņš rada RnB, popa un hip-hopa tēmētu mūziku. Jāsaka, ka tā tiešām ir arī kvalitatīva!

Piedāvājam noklausīties ''Butterflies'', kas ir Vale Tudo radītais skaņdarbs. Aicinām arī piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem, lai tā viņu atbalstītu. Atsauces vietā atradīsi saiti uz mūziķa Instagram profilu. Nekautrējies un pieseko! Tas neko nemaksā, bet dod milzīgu stimulu radīt un publicēt jaunu mūziku!

Protams, ka dziesmas galvenā tēma ir taurenīši, kuru ir nemanāmi, taču jūtami vēderā, kad esam iemīlējušies. Dziesma pieejama arī Spotify un visur citur. Lai labi skan!

13 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt