local-stats-pixel fb-conv-api

Pašmāju mūziķi Medusmeistars un st4rface izlaiž kopīgu dziesmu ''Bultas''2

7.augusta pievakarē, ar kopīgu skaņdarbu klajā nākuši divi pašmāju mākslinieki - Medusmeistars un st4rface. Abi klausītāju vērtējumam nodevuši singlu, kura nosaukums ir ''Bultas''.

''Bultas'' ir dziesma par mīlestību un otras puses zaudēšanu. Par to kā cilvēks it kā grib, bet tajā pašā laikā nevēlas attiecības ar konkrētu cilvēku. Tā noteikti dzīvē ir bijis gandrīz katram. Šis ir vien kārtējais pierādījums tam, ka tam cauri iet arī jaunieši.

St4rface ir pazīstams ar tādiem skaņdarbiem kā ''Vēl, Vēl'', kur dalību ņem arī Latvijā labi zināmais reperis Trench Mafia Locco. Viņa diskogrāfijā ir arī tādi zināmi singli kā ''Pilsētas Gaismas'' un ''Man Nevajag Vēl Vienu Piedod''.

Medusmeistaram, savukārt, šī ir pirmā lielā sadarbība mūzikas karjerā. Viņa zināmākais skaņdarbs tikmēr ir ''Viss Okey'' ar gandrīz astoņiem tūkstošiem klausījumu iekš YouTube. Nav slikti - karjera vien iet uz augšu!

Šī sadarbība noteikti ir izdevusies - abiem ir izdevies radīt savā ziņā Juice WRLD replikas dziesmu latviešu valodā. Dziesma ir skanīga, melodiska un ar dažādām pārejām. Ik katrs īstens mūzikas cienītājs spēs novērtēt šo dziesmu un tās kvalitāti. Vienīgais, kas (varbūt) skaņdarbā pieklibo ir dziesmas apstrāde, kuru uzņēmies jammetti. Citādi - dziesma ir praktiski lieliska!

Piedāvājam noklausīties ''Bultas'', kas ir Medusmeistara un st4rface kopdarbs. Lai labi skan!

Abu kopīgais skaņdarbs drīz būs pieejams arī citās platformās. Pagaidām, lai labi skan iekš YouTube! Uzslēdz un izbaudi!

16 4 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

jaatver raksts, lai atri par so slimo sunu murgu, pat nelasot ieliktu minusu, sak jau apnikt, ka kaut kadus akstus tik reklame... Es ar 0 talantu muzika, pat, man liekas, varetu but daudz labaks neka shie individi. 😄

Degeneratisms vnk... Labak parakajies pa youtubi, varbut tiesam atradisi kadu talantigu latvieti, un tadu ir daudz, kas ir simtiem reizu labaki par siem akstiem, un sac labak reklamet tos.

5 0 atbildēt