local-stats-pixel fb-conv-api

Pārsteigums no repera UNcanny - jaunā dziesma ''King of Horror''0

Ar jaunu singlu klajā ir nācis 29 gadus vecais mūziķis UNcanny. Viņš klausītāju vērtējumam ir nodevis singlu, kura nosaukums ir ''King of Horror''. Jaunais gabals ir pieejams visās populārākajās mūzikas straumēšanas platformās internetā.

UNcanny ir amerikāņu mākslinieks, kurš nāk no Floridas. Viņš ir savā ģimenē jaunākais bērns un sevi sauc par ''anti-social''. Tas viņam esot ļoti daudz palīdzējis ar izaugsmi mūzikā un sava talanta izkopšanu. UNcanny mēdz sevi dēvēt arī par Mr. King. Jāsaka, ka viņam ir vairāki pseiodnīmi un viņštiešām ir talantu pārpildīts.

UNcanny ir ļoti talantīgs - viņš arī raksta dažādas grāmatas. Viņš raksta gan noveles, gan bērnu grāmatas, gan īsus stāstiņus, gan daudzu citu žanru grāmatas. Jāpiemin, ka visas vēl pat publicētas. UNcanny grib izdarīt mūzikas industrijā ko tādu ko vēl neviens nav izdarījis. Viņš vēlas pārsteigt visus ar ko nebijušu.

Jaunais mākslinieks vien šogad sāka profesionāli nodarboties ar mūziku un to izlaist klausītājiem, bet viņa diskogrāfijā jau ir vairāki desmiti skaņdarbu un pat divi pilni albumi. Jāsaka, ka tieši tā varētu būt repera panākumu atslēga. Atliek vien neapstāties un turpināt radīt jaunus skaņdarbus un priecēt klausītājus.

Piedāvājam Tev noklausīties jauno UNcanny dziesmu ''King of Horror''. Aicinām Tevi arī doties uz saiti, kas ir atsaucē un piesekot ārzemju mūziķim Instagram. Atbalstīsim censoni!

Oficiālais ''King of Horror'' audio iekš UNcanny YouTube kanāla. Ņem un noklausies!

13 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000