local-stats-pixel fb-conv-api

Of The Light turpina šokēt ar dziesmām - uzmanībai viņu singls ''Stratego''0

Nesen informējām par rokgrupu Of The Light. Bez ievērības nedrīkst palikt arī šīs grupas skaņdarbs ''Stratego'', kas ir viņu debijas singls. Protams, tas ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Mūzikas grupa Of The Light piedzīvoja savu debiju vien šogad. ''Stratego'' ir viņu debijas singls, kas iznāca šī gada 7.janvārī, bet iepriekš minētais gabals ''REPAIR'' ir viņu otrais gara darbs, kas tika publicēts 21.janvārī. Viņu gads ir iesācies aktīvi un šādi turpinot viņi var sasniegt lielas lietas!

Atgādināsim, ka šī grupa sastāv vien no diviem vīriem - Grega Telfejāna (Greg Telfeian) un Zakija Alī (Zaki Ali). Abi divi vīri ir spējuši radīt melodijas un skaņas, kuras cilvēki nevar aizmirst. Grupai ir vien divi publicēti skaņdarbi, taču jau veidojas solīja un lojāla sekotāju bāze. Šis ir tas mirklis, kad viņi nedrīkst apstāties un jāturpina radīt jaunu mūziku, lai turpinātu augt statistika! Debesis ir limits mūzikā un cerams viņiem izdosies viss iecerētais!

Katrs īsts mūzikas cienītājs spēs novērtēt grupas radīto daiļradi. Nav nekāds noslēpums, ka šāda tipa mūzika bieži vien ir vispārpildītākajos koncertos. Of The Light ir visas iespējas sasniegt tādus pašus rezultātus. Atliek vien turpināt radīt mūziku un sasniegumi sekos!

Tagad piedāvājam noklausīties ar Of The Light dziesmu ''Stratego''. Aicinām grupai piesekot arī sociālajos tīklos - avota vietā atradīsi saiti uz grupas Instagram profilu. Nekautrējies un pieseko! Šie divi mūziķi ir pelnījuši atbalstu!

Ja grupas singlam, ko iepriekš Jums rādījām klipa nebija, tad šim gan tāds ir! Lai laba klausīšanās un skatīšanās!

12 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000