local-stats-pixel fb-conv-api

Mūziķis Mac Death pārsteidz ar jaunu singlu - ''K'nuckles''1

Ar akustisku skaņdarbu pērno gadu noslēdza ārzemju mūzikas izpildītājs Mac Death. Viņš klausītāju vērtējumam 30.decembrī nodeva singlu, kura nosaukums ir ''K'nuckles''. Skaņdarbs ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Mūziki uztvert nopietni Mac Death sāka 2020.gada beigās, kad 19.oktobrī izlaida savu debijas singlu ''Broke AF''. Tajā pašā gadā, viņš ļoti aktīvi strādāja ap savu daiļradi. Viņš izlaida tikai singlus, taču tādā ātrumā, ka varētu teikt, ka iznāca albums. Tagad viņa diskogrāfija sastāv no jau gandrīz 30 skaņdarbiem!

''Es nāku no perspektīvas, kuru daudzi cilvēki pat neredz. Es radu mūziku citādiem cilvēkiem - depresīviem, bēdīgiem un pat savā ziņā apjukušiem. Tas ir normāli būt daļai no tumsas un būt sev pašam. Tu neizvēlies būt bēdīgs - tā vienkārši ir. Un es esmu šeit, lai Tev palīdzētu,'' tā saka talantīgais Mac Death.

Mac Death uzskata, ka neviens cits mākslinieks nespēs palīdzēt kā viņš. Viņš ir oriģināls un šāda daiļrade vēl nav dzirdēta. Lai vai kā - mākslinieks ir tiešām talantīgs un ar izteiktu potenciālu. Atliek vien turpināt aktīvi darboties ap mūziku un noteikti viņam izdosies sasniegt visus nospraustos mērķus. Noteikti jau pavisam drīz mūziķis laidīs klajā arī šī gada pirmo dziesmu.

Piedāvājam Tev noklausīties Mad Death singlu ''K'nuckles''. Aicinām Tevi arī atbalstīt mūziķi tam piesekojot sociālajos tīklos. Atsauces vietā esam atstājuši saiti uz mūziķa Instagram profilu. Nekautrējies - steidz tam piesekot! Atbalstīsim jauno censoni kopīgiem spēkiem!

Kā izrādās, dziesma ''K'nuckles'' ir neliels ieskats mūziķa topošajā albumā, kura nosaukums ir ''Good Lies, Bad Vibes''. Lai labi skan!

17 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

eminema jaunais cd labāks :-)

0 0 atbildēt