local-stats-pixel fb-conv-api

Mūziķis Jordan James Life izlaiž dziesmu ar Howflyy - ''Bring Me No Drama''0

Ar jaunu dziesmu šodien, 21.janvārī, pārsteidza mūziķis ar skatuves vārdu Jordan James Life. Viņa jaunākā dziesma ''Bring Me No Drama'' ir pieejama nu jau visās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

Mākslinieks ar mūziku nodarbojas jau vairāk nekā 15 gadus, bet publiski savu pirmo dziesmu izlaida vien pērn. 2020.gada 3.janvārī viņš izlaida savu debijas singlu ''Letter To Myself''. Tas vien nozīmē to, ka mūziķim nesen apritēja pirmā gada diena mūzikas industrijā.

''Bring Me No Drama'' ir vienpadsmitā mūziķa publicētā dziesma. Tas jau ir diezgan iespaidīgs skaitlis un jāgaida vien mūziķa debijas albums. Noteikti, ka viņš savus fanus jau pavisam drīz arī ar to priecēs.

Jordan James mūziku uztver ļoti nopietni. Viņš sadarbojas ar vairākiem nopietniem mūziķiem, producentiem, kā arī citiem cilvēkiem, kas darbojas šajā sērā. Ap viņa mūziku darbojas tikai profesionāļi un tas ir dzirdams arī viņa dziesmās. Talantīgs mūziķis gan vokālu, gan liriku ziņā - viņam noteikti ir ļoti spoža nākotne mūzikā.

Mūziķis vairāk rada hip-hopa tipa mūziku. Viņš savās dziesmās iepin patiesus stāstus no savas dzīves. Viņš cenšas izveidot kaut ko unikālu - kaut ko tādu, kas cilvēkus spēs motivēt un iedvesmot. Dod viņa mūzikai iespēju un noklausies viņa jaunāko dziesmu, kurā dalību arī ņem mūziķis Howflyy. Tas ir abu mūziķu kopdarbs.

Piedāvājam noklausīties mūziķa Jordan James Life jaunāko dziesmu ''Bring Me No Drama''. Aicinām arī piesekot mūziķa sociālo tīklu kontiem, kur ir iespēja uzzināt par viņa gaitām ātrāk un ērtāk. Atsauces vietā esam pievienojuši saiti, kas Tevi aizvedīs uz talantīgā mūziķa Instagram profilu. Droši - pieseko viņa profilam un atbalsti viņu un viņa daiļradi!

Jordan James Life un Howflyy kopīgi radītais skaņdarbs ''Bring Me No Drama''. Noklausies!

21 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000