local-stats-pixel fb-conv-api

Mūziķe Carleen laiž klajā savu debijas singlu ''Tidal Wave''1

2021.gadu aktīvi ir iesākusi ārzemju mūziķe Carleen, kas jau 1.janvārī izlaida savu debijas singlu ar nosaukumu ''Tidal Wave''. Viņas skaņdarbs ir pieejams visās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

Carleen ir ne vien dziedātāja, bet arī pianiste, komponiste, ģitāriste un arī dziesmu vārdu rakstītāja. Viņa dzīvo Amerikā - Los Andželosā, savukārt, dzimusi viņa ir Jūtā. Viņas mamma bija mūzikas skolotāja, bet tēvs pasniedza drāmu.

Viņas mūzika tiek pielīdzināta Joni Mitchell daiļradei. Viņas elki mūzikā ir Sara Bareilles un Jason Mraz. Jau vairāk kā 15 gadus, jaunā un talantīgā mūziķe aizraujas ar šo hobiju un to apvieno arī ar kinomākslu un citām rosinošām ietām.

Mūziķei ir tiešām talants un viņas balsī ir dzirdams potenciāls. Ja mūziķe spēs savas kārtis izspēlēt pareizi, tas būs vien laika jautājums līdz redzēsim viņu uzstājoties uz lielajām skatuvēm. Dod viņas mūzikai iespēju un ievērtē to!

Piedāvājam noklausīties Carleen radīto dziesmu ''Tidal Wave'', kā arī aicinām piesekot mūziķes sociālo tīklu profiliem. Tur varēsi ērtāk un ātrāk uzzināt par mūziķes gaitām un nākamajiem skaņdarbiem. Atsauces vietā ir pievienots links, kas Tevi aizvedīs uz viņas Instagram profilu. Droši - pieseko viņas profilam!

Carleen debijas singls ''Tidal Wave''. Izbaudi viņas radīto mūziku!

9 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv