local-stats-pixel fb-conv-api

Mūzikas albums ''Be Part Of My Struggle So That You Can Be Part Of My Success''0

Šī gada 15.septembrī, ar debijas albumu klajā nāca mākslinieks YuniggBeats. Viņš izlaida albumu, kas sastāv no astoņiem skaņdarbiem. Tam ir ļoti garš un specifisks nosaukumus - ''Be Part Of My Struggle So That You Can Be Part Of My Success''. Albums ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Albuma tiešais tulkojums latviski ir diezgan vienkāršs - ''Esi daļa no manām grūtībām, lai Tu varētu būt daļa no mana veiksmes stāsta''. Īsts un motivējošs hip-hopa albums no Āfrikas. Kaut kas jauns un vēl nedzirdēts. Āfrikā ir daudz vēl nepamanītu mākslinieku un šis noteikti ir jāsadzird!

Albumā dalību ņem arī tādi viesmākslinieki kā Priddy P, Slim Fit un K-Raw. Albums sastāv no melodiskiem un ļoti interesantiem bītiem. Tā apstrāde ir samērā laba un kvalitatīva, taču var just, ka mākslinieks nenāk no Amerikas. Lai vai kā - albums ir samērā kvalitatīvs.

YuniggBeats ir tiešām talantīgs mākslinieks un par to katrs var pārliecināties pats. Atliek vien uzslēgt kādu no viņa dziesmām. Viņam ir kā potenciāls, tā arī talants - nu atliek vien saglabāt stimulu radīt jaunas dziesmas, lai kādreiz varētu uzstāties uz lielajām skatuvēm.

Piedāvājam noklausīties vienu no YuniggBeats skaņdarbiem, kas ir daļa no viņa albuma. Lai labi skan! Izbaudi viņa singlu Jiggy Jiggy, kur dalību ņem arī Priddy P. Pieseko jaunajam mūziķim arī sociālajos tīklos. Avotā ir links, kas Tevi aizvedīs uz mūziķa Instagram profilu. Nekautrējies un dodies tam piesekot. Atbalstīsim jauno mūziķi kopā!

YuniggBeats un Priddy P kopīgā dziesma ''Jiggy Jiggy''. Lai labi skan - izbaudi!

16 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000