local-stats-pixel fb-conv-api

Mūziķa Circadia albums ''Seeking Completion'' ir tas, kas katram ir jādzird2

Samērā sen, mūzikas pasauli pāršalca jauns mākslinieks - Circadia. Jau kādu laiku viņš nav pārsteidzis ar jaunu daiļradi, taču tālajā 2019.gada 8.novembrī, viņš pārsteidza pasauli ar savu debijas albumu ''Seeking Completion''. Tas ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās. Tas noteikti ir jādzird!

Par spīti tam, ka ir apritējis vairāk nekā gads uz riņķi kopš mūziķa pēdējās relīzes, viņa mūzika tāpat tiek aktīvi straumēta. Drīz pat būs pusotrs gads riņķī bez jaunām dziesmām, bet viņš joprojām ir apritē. Piemēram, iekš Spotify platformas viņam ir vairāk nekā 33 tūkstoši aktīvie ik mēneša klausītāji. Diezgan iespaidīgi. Arī pārējās platformās viņš uzrāda cienījumu statistiku!

Daudz informācijas par šo mūziķi nav pieejamas. Mūziķis ir samērā jauns, taču jau samērā ilgi nav izlaidis neko jaunu. Pagaidām, viņš guļ uz veciem lauriem, tāpēc kādēļ gan to nedarīt, ja veci lauri joprojām dod jaunus labumus? Lai vai kā - mūziķis ir tiešām talantīgs un jācer, ka drīzumā viņš pārsteigs ar jaunu mūziku! Joprojām vari ievērtēt arī pārējo viņa daiļradi, jo dziesmu tomēr viņam ir diezgan daudz - pat par spīti tam, ka diskogrāfijā ir vien viens albums.

Piedāvājam noklausīties un izbaudīt skaņdarbu no mūziķa albuma ar nosaukumu ''Heart On A Wire''. Albumā ir vēl pietiekami daudz skaņdarbu, tāpēc pēcāk droši vari ievērtēt arī tos. Aicinām Tevi arī atbalstīt mūziķi un tam piesekot sociālajos tīklos. Tas viņam dos stimulu radīt jaunu mūziku un Tu tā varēsi sekot vieglāk un ātrāk līdzi mūziķa jaunumiem. Zem raksta ir atsauce - uzspied uz tās un nonāksi mūziķa Instagram profilā. Atbalsti viņam - pieseko tam!

Circadia skaņdarbs ''Heart On A Wire'', kas ir daļa no viņa albuma ''Seeking Completion''. Ievērtē!

21 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Retu retā reize, kad tu kaut ko normālu reklamē.

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt