local-stats-pixel fb-conv-api

Motivējošā un mierīgā Wai Lana dziesma ''Lionheart'' ir jādzird katram!1

''Lionheart'' ir motivējoša dziesma, kuru ārzemju mūzikas izpildītāja Wai Lana izlaida tālajā 2016. gada 4. novembrī. Tā ir daļa no viņas albuma ''Yoga Sound'', kas pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Wai Lana mūzikas industrijā ir jau teju septiņus pilnus gadus. Viņa cenšas bieži vien savu auditoriju pārsteigt ar jauniem skaņdarbiem un albumiem. Pērn viņai izdevās izlaist vienu lielizmēra projekta, kā arī vienu singlu. Šogad jaunas skaņas vēl nav dzirdētas.

Jāpiemin, ka Wai Lana nav vien mūziķe. Viņa ir arī režisore, raidījuma ''Wai Lana Yoga'' vadītāja un fitnesa raidījuma vadītāja televīzijā. Talantīga un radoša būtne, kura spēj cilvēkus aizraut arī ar mūziku, ne tikai sportu. Lai gan viņas auditorija izstiepjas pa visu pasauli, ir laiks viņu sadzirdēt arī pie mums.

Piedāvājam noklausīties Wai Lana skaņdarbu ''Lionhert''. Atgādinām, ka tas ir pieejams arī tādās platformās kā ''Spotify'', ''Apple Music'' un citur, kā arī aicinām piesekot viņas sociālo tīklu kontiem. Lai labi skan!

15 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

😎👍

0 0 atbildēt