local-stats-pixel fb-conv-api

Melnburnas mūziķe VNA šokē ar debijas singlu ''You''0

2021.gada 20.augustā, dziesmu ar nosaukumu ''You'' izlaida ārzemju dziedātāja VNA. Singls ''You'' ir pieejams visos vadošajos digitālajos mūzikas straumēšanas servisos. Uzslēdz! Nenožēlosi, ka ievērtēji viņas daiļradi!

VNA nāk no Melnburnas. Viņa ir dziedātāja un dziesmu autore vienā personā. VNA patīk rakstīt par sensitīvām tēmām, kā arī dziesmās iepīt pieredzi no savas personiskās dzīves. Mūziķe rada dažāda tipa mūziku - R&B, R&B Soul, R&B Neo Soul un pat alternatīvo. Viņas lielākie iedvesmas avoti un elki ir Ariana Grande, H.E.R., Indie Arie, Alina Baraz, Aaradhna un arī Umi.

''You'' ir VNA debijas singls, kas iznāca šogad. Tas gan, pagaidām, ir arī viņas vienīgais skaņdarbs diskogrāfijā. Varam vien minēt un prognozēt par turpmāko mūziku. Likmes var likt uz to, ka jauna daiļrade no mūziķes varētu iznākt tieši nākamgad. Tas varētu būtu viņas ieskriešanās un nostabilizēšanās gads mūzikas industrijā.

Mūziķei ir talants un potenciāls. Atliek vien turpināt radīt jaunu mūziku un to publicēt - tad arī viss izdosies. Visas durvis jaunajai dziedātājai ir atvērtas un tagad vien nedrīkst apstāties. Noteikti ar laiku varēsim viņu manīt iekarojot mūzikas topu virsotnes un uzstājoties uz lielajām mūzikas skatuvēm.

Piedāvājam Tev noklausīties dziedātājas VNA dziesmu ''You''. Atsauces vietā atrodas arī saite, kas Tevi aizvedīs uz mūziķas Instagram profilu. Ja ir vēlme - dodies viņu atbalstīt un pieseko tam. Tas tiešām ir liels atbalsts, kas dod stimulu turpināt radīt mūziku.

Singls ir tuvu 600 skatījumiem iekš YouTube un ir sasniedzis jau 60 ''likes'' jeb ''patīk'' atzīmes, kas ir tiešām labs rādītājs mūzikai. Noklausies VNA oriģināldarbu!

20 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000