local-stats-pixel fb-conv-api

Mākslinieks V-Ridik no Šveices laiž klajā savu pirmo dziesmu jebkad2

Šī gada 21.janvārī, savu pirmo dziesmu izlaida ārzemju mūziķis V-Ridik. Viņš klausītāju vērtējumam nodeva skaņdarbu, kuru sauc ''Période De Merde''. Viņa debijas singls ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

V-Ridik ir jauns mākslinieks, kas nāk no Šveices pilsētas Biel/Benne, bet runā franciski. Kā jau nu pat minējām, ''Période De Merde'' ir viņa pirmais projekts jeb debijas singls. V-Ridik mūzika ir, galvenokārt, īsts hip-hops, taču viņš nav kā katrs reperis, kuru dzirdam mūsdienās. Viņš savu mūziku rada dzimtajā - franču valodā.

Gluži kā Eirovīzijā, kad dažas valstis izpilda dziesmas savā dzimtajā valodā. Mūziķis nekautrējas no savas valsts un dzimtās valodas. Tas tikai un vienīgi priecē! Pagaidām, viņa diskogrāfija un daiļrade nav ražena, taču ar laiku tas noteikti mainīsies. Šis ir vien viņa pirmais gads mūzikas industrijā un viss viņam ir tikai vēl priekšā.

Par nākamajām relīzēm vēl nekas nav zināms. Nav zināms, kad mūziķis pārsteigs ar jaunām dziesmām, taču viņa profilā var redzēt dažādus mājienus par to, ka drīz viņš savu diskogrāfiju varētu papildināt ar jauniem skaņdarbiem. Viņa Instagram profilā ir redzams video, kur viņš pie brīvā mikrofona kādā klubā izpilda dziesmu freestyle formātā. Pēcāk publicēti arī ieraksti ar maziem fragmentiem no kāda freestyle un citas dziesmas.

Visticamāk, tie ir fragmenti no gaidāmajām dziesmām. Lai vai kā - ar laiku redzēsim vai mūziķis tiešām šīs dziesmas izlaidīs. Cerēsim, ka viņš ilgi garumā nevilks un dziesmas izlaidīs. Mūziķis ir tiešām ar lielu potenciālu un talantu - ja viņš turpinās radīt aktīvi mūziku, viņš noteikti sasniegs visu iecerēto. Turēsim īkšķus par talantīgo mākslinieku.

Piedāvājam noklausīties V-Ridik radīto un publicēto dziesmu ar nosaukumu ''Période De Merde''. Aicinām Tevi piesekot arī mūziķa sociālo tīklu profiliem. Tā varēsi jauno talantu atbalstīt, kā arī uzzināt vieglāk un ātrāk par viņa jaunumiem un gaidāmajiem skaņdarbiem. Vietā, kur ir atsauce atrodas links - uz to uzspiežot, nonāksi mūziķa Instagram profilā. Nekautrējies - dodies piesekot viņa profilam jau tagad. Atbalstīsim jauno mūziķi kopā - tas viņam nozīmēs tiešām daudz!

Mākslinieka V-Ridik debijas singls ar nosaukumu ''Période De Merde''. Droši - noklausies!

39 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

makslinieks 🤣🤣🤣

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt