local-stats-pixel fb-conv-api

LoFi mūzikas veidotājs Alphonzo Mango izlaiž dziesmu ''Mustard City 808''0

Mūziķis Alfonzo Mango (Alphonzo Mango) 2020.gada 20.jūnijā izlaida vienu no savām pirmajām dziesmām - ''Mustard City 808''. Šī lieliskā dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās. Tev tā jādzird!

Šis talantīgais mūziķis vairāk rada dziesmu pavadījumus. Viņa skaņdarbos nav lirikas un harmonijas - tikai instrumenti. Viņa diskogrāfija sastāv no vairāk kā desmit skaņdarbiem un to viņš cenšas paspilgtināt, cik bieži vien viņš pats to spēj.

Gadu gaitā viņam ir izveidojusies solīda un paliela sekotāju bāze. Iekš Spotify viņam ir vairāk kā 6 000 ik mēneša lojālo klausītāju. Ievērības cienīgs ir arī fakts, ka viņš ir divpusējs mūziķis. Viņš ir LoFi stila mūzikas konta Stardog Lofi īpašnieks un veidotājs. Šim kanālam ir vairāk kā 75 000 ik mēneša lojālo Spotify klausītāju.

Lai gan LoFi mūzikai parasti ir noteikta tika klausītāju bāze un to ir grūti mainīt, viņa daiļrade tiešām īr īpaša. Katram pašam būtu jādzird viņa mūzika, lai par to pārliecinātos. Tā ir pieejama nedaudz zemāk, tāpēc dod tai nelielu iespēju. Varbūt Tev iepatiksies un bieži klausīsies šī mākslinieka daiļradi!

Piedāvājam noklausīties Alphonzo Mango dziesmu ''Mustard City 808''. Aicinām paralēli arī mūziķi atbalstīt, tam piesekojot sociālajos tīklos. Atsauces vietā atradīsi saiti, kura Tevi aizvedīs uz viņa Instagram profilu. Nekautrējies un pieseko. Atbalstām talantīgus māksliniekus kopā!

Lai labi skan!

18 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000