local-stats-pixel fb-conv-api

Lo-Fi mākslinieks Trave nāk klajā ar singlu ''La Sera''0

Pērnā gada 26. novembrī ar jaunu skaņdarbu klajā nāca mūziķis Trave. Viņš klausītāju vērtējumam nodeva singlu ''La Sera'', kurš ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Trave ir jauns mūziķis, kurš nāk no Frankfurtes, Vācijā. Māksliniekam ir lielas ambīcijas, kā arī mīlestība pret relaksējošu mūziku. Tieši tādu rada arī viņš pats. Savu daiļradi viņš raksturo kā ''čilpopu'' un Lo-Fi.

Savu pirmo dziesmu viņš izlaida 2021. gada 24. februārī, kad pārsteidza Lo-Fi mūzikas cienītājus ar skaņdarbu ''Snowfall''. Tagad viņa diskogrāfija sastāv jau no vairāk kā desmit skaņdarbiem.

Viena no mūziķa panākumu atslēgām ir aktīvā dziesmu izlaišana. Netiek ilgi gaidīts, lai izlaistu jaunu dziesmu un tas veido jaunu fanu bāzi. Nu māksliniekam ir jau vairāk nekā 11 tūkstoši ik mēneša lojālie klausītāji iekš Spotify.

Piedāvājam noklausīties Trave jaunāko skaņdarbu ''La Sera''. Aicinām arī piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem. Atsaucē atradīsi saiti, kura Tevi aizvedīs uz viņa Instagram profilu. Nekautrējies - dodies un pieseko tam!

Dziesmā dalību ņem arī viesmākslinieks vitruxs. Uzslēdz un noklausies - lai labi skan!

5 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000