local-stats-pixel fb-conv-api

Kārtējais pārsteigums no Systovis: tiek izlaista dziesma ''Life''1

Ar jaunu skaņdarbu 2021.gada 9.aprīlī klajā nāca Amerikāņu mākslinieks Systovis jeb Stovey The Kid. Viņš izlaida singlu, kura nosaukums ir ''Life''. Tas ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Systovis sevi dēvē par ''underground'' reperi, kas veido savu ceļu uz augšu ar daudzpusēju mūziku un savu vēlmi radīt jaunus skaņdarbus. Viņa mūzikas elki ir tādi reperi kā Eminem un Yelawolf. Var just, ka viņa daiļradi ir iespaidojuši tieši šie mākslinieki, jo dziesmās ir jūtams gan liricisms, gan rīmes, gan arī tiek izstāstīti dažādi stāsti no dzīves dažādos ritmos un flovos.

Systovis ir 26 gadus vecs un ir pastāvīgs jeb ''independent'' mākslinieks. Viņam patīk arī tādi mākslinieki kā Post Malone, Rittz, Tom MacDonald, Tech N9ne, sKitz Kraven, Kid Cudi, Travis Scontt, The Weeknd un Kevin Gates. Daudzpusējs talants no Amerikas, kam ir spoža nākotne mūzikas industrijā.

Mūziķis gaitas uzsāka vien pērn, taču ir paspējis izlaist jau sešus albumus un vairākus desmitus singlus. Šķiet, ka tieši aktīvais mūzikas izlaišanas grafiks spēlē lielu lomu tajā, ka mūziķa popularitāte aug. Lai arī visas dziesmas ir kvalitatīvas un superīgas, joprojām var just, ka kvalitāte aug ar katru dziesmu. Šķiet neticami, taču tā tas ir!

Viņa mūzika ir ļoti interesanta. Katram pašam tā ir jādzird, lai to saprastu. Viņš noteikti ar laiku uzstāsies uz lielajām festivālu un koncertu skatuvēm, kā arī iekaros dažādu mūzikas topu virsotnes. Nākotne viņam mūzikas industrijā ir spilgta un atliek vien turpināt radīt jaunus skaņdarbus, lai sasniegtu visu iecerēto.

Piedāvājam Tev noklausīties dziesmu ''Life'', kuras izpildītājs un radītājs ir Systovis. Aicinām Tevi arī piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem. Tas neko nemaksā, aizņem vien īsu brīdi, taču dos neizsakāmu stimulu mūziķim radīt jaunu daiļradi. Atsauces vietā esam pievienojuši saiti, kas Tevi aizvedīs uz Systovis Instagram profilu. Dodies un tam pieseko! Atbalstīm jauno talantu kopā!

Systovis 9.aprīlī izlaistais singls ar nosaukumu ''Life'' ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās. Lai labi klausās!

5 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt