local-stats-pixel fb-conv-api

Kanādiete Vanessa Lio atgriežas mūzikā ar dziesmu ''The Way I Feel''1

2021.gadā, mūzikas industrijā atgriezās talantīgā dziedātāja Vanessa Lio. Pērnā gada 20.augustā, viņa izlaida singlu ''The Way I Feel''. Tas ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Vanessa Lio nāk no Kanādas, Ontārio. Talantīgā māksliniece rada mūziku, raksta tekstus un dzied jau kopš mazas bērnības. Pati māksliniece nevēlas savu mūziku ierobežot vienā žanrā un saka, ka rada vairāk mūziku, kur palīdz mentālajai veselībai, kā arī sevis izpaušanai. Viņai patīk parādīt savas emocijas caur mūziku un dziesmu vārdiem.

Lai saprastu, cik ilgi Vanessa Lio bija pazudusi no mūzikas, varam pavēstīt, ka pēdējais viņas skaņdarbs bija ''Good Enough'', kas tika izlaists 2017.gada 3.novembrī. Gandrīz četri pilni gadi, bet nu viņa ir atpakaļ. Jaunajā gadā vēl dziesmu no viņas neesam sagaidījuši, bet vismaz dziesma 2021.gadā jau ir patīkama atgriešanās.

Vanessa Lio ir ļoti talantīga dziedātāja ar aizraujošu mūziku. Visticamāk, katram patiks viņa daiļrade, kas to ievērtēs. Mūziķes diskogrāfijā, pagaidām, ir vien 7 skaņdarbi, bet tas ir vien sākums un nmūs noteikti drīz sagaidīs jau jauna mūzika no viņas. Viņa cer, ka viņas mūzika spēs ''sakonektēties'' ar konkrētiem cilvēkiem, kam tā šķiet īpaša!

''The Way I Feel'' ir ļoti komerciāls radio gabals, kurš ir vien divas minūtes garš. Noklausies to! Pieseko arī mūziķas sociālo tīklu kontiem! Atsauces vietā atradīsi saiti uz dziedātājas Instagram kontu. Atbalstam šarmanto un tik ļoti talantīgo dziedātāju Vanessa Lio kopā!

Vanessa Lio dziesmas ''The Way I Feel'' oficiālā YouTube versija. Dziesma pieejama arī Spotify, Apple Music un visur citur! Uzslēdz un klausies!

17 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👌

0 0 atbildēt