local-stats-pixel fb-conv-api

Jaunais censonis New York Nitty nāk klajā ar savu otro albumu - ''Throne Music''0

Šī gada 9.janvārī ar jaunu albumu pārsteidza hip-hopa mākslinieks New York Nitty. Viņš klausītāju vērtējumam nodeva savu otro albumu - ''Throne Music''. Tas ir pieejams publiski visiem interesentiem iekš visām vadošājām digitālajām mūzikas straumēšanas platformām. Tev tas noteikti ir jādzird!

New York Nitty ir Jamaikas izcelsmes mūziķis, kas mūzikas gaitas uzsāka vien pērnā gada izskaņā, kad 19.decembrī izlaida savu debijas singlu ar nosaukumu ''Throne''. Šis gads ir bijis īpaši ražens, pagaidām. Viņš ir paguvis izlaist jau četrus singlus un divus albumus. Aktīvā dziesmu izlaišana noteikti ir viens no viņa panākumu galvenajiem iemesliem.

Jaunais mākslinieks ir pazīstams ar tādiem singliem kā ''Flowers'', ''Show Love'', ''Throne Music'' un, protams, viņa svaigāko dziesmu - ''Distant Progress'', kas iznāca 13.maijā. Viņa daiļrade ir tiešām spoža. Katram pašam tā ir jādzird, lai par to pārliecinātos!

Jaunais censonis ir tiešām ļoti talantīgs. Viņam ir spoža nāktone šajā lauciņā un viņš, visticamāk, nākotnē ne vien uzstāsies uz festivālu un koncertu skatuvēm, bet iekaros arī dažādu mūzikas topu virsotnes. Tiešām ļoti spilgts mākslinieks. Atliek viņam vien radīt jaunu un kvalitatīvu mūziku, lai nostabilizētos kā mākslinieks un panākumi sekos. Atliek vien darīt un neapstāties!

Piedāvājam Tev noklausīties dziesmu no New York Nitty jaunā albuma ''Throne Music''. Dziesma, kuru šoreiz piedāvāsim noklausīties ir ''The Cave'', kas varētu būt viena no labākajām dziesmām no šī albuma. Aicinām Tevi arī piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem. Piemēram, atsauces vietā atrodas links, kas Tevi aizvedīs tieši uz New York Nitty Instagram profilu. Dodies un pieseko tam! Tas Tev aizņems vien pavisam īsu brīdi, taču dos jaunajam talantam milzīgu stimulu turpināt radīt jaunu un kvalitatīvu mūziku. Atbalstīsim viņu kopā!

Šajā New York Nitty skaņdarbā dalību ņem arī trīs citi mākslinieki - Jet Billz, Zoe Balla un FrenchieBSM. Lai labi klausās!

17 2 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000