local-stats-pixel fb-conv-api

Jae Cabrera nebeidz pārsteigt - izlaiž singlu ''Gravity''0

Ar jaunu dziesmu klajā ir nācis nu jau ietekmīgais dziedātājs Jae Cabrera, kas klausītāju vērtējumam nodevis dziesmu ''Gravity''. 23.jūlijā izlaistais skaņdarbs ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Jae Cabrera ir dziedātājs un dziesmu autors, kurš, galvenokārt, rada un fokusējas uz R&B un popmūziku. Viņš rada dziesmas, kurās tiek atspoguļotas vairākas mākslinieciskās formas. Dvēseliska un enerģētiska - tie ir vien divi vārdi ar kādiem varētu noraksturot Jae Cabrera radīto mūziku.

Lai gan mūziķa diskogrāfijā ir vien pieci skaņdarbi, savu pirmo dziesmu viņš izlaida jau tālajā 2017.gadā, kad 22.aprīlī pārsteidza ar savu debijas singlu ''Show Out''. Pēc tam gan viņš paņēma krietnu pauzi un ar mūziku nodarbojās cilvēkiem nezinot. Pēc četru gadu pauzes nu viņš ir atgriezies un šogad paspējis izlaist jau ceturto singlu.

Viņa diskogrāfijā ir tādi skaņdarbi kā ''Turbulence'', ''59Fifty'', ''Love Tomorrow'' un jau iepriekš pieminētie ''Show Out'' un ''Gravity''. Domājams, ka jau pavisam drīz mūs gaida vēl jauni skaņdarbi no talantīgā ārzemju izpildītāja. Viņš pats sevi uzskata jau par mūzikas veterānu, jo viņa pieredze šajā sfērā tiešām ir milzīga!

Spotify platformā mūziķis tuvojas 10 tūkstošu lojālo ik mēneša klausītāju atzīmei. Tas ir ievērojams solis pretī panākumiem. Cepuri nost mūziķim! Tas vien pierāda to, ka viņa mūzika ir kvalitatīva un tā jādzird arī Tev! Viņam ir ļoti lojāli klausītāji un tie nevar sagaidīt, kad vien mūziķis izlaidīs jaunas dziesmas. Tas arī dziedātāju motivē! Nevaram sagaidīt arī kādu skaņdarbu ar citu izpildītāju dalību no Jae Cabrera puses. Tas tik būtu negaidīts un patīkams pārsteigums, ne tā?

Piedāvājam Tev noklausīties dziesmu ''Gravity'', kas ir Jae Cabrera skaņdarbs. Aicinām Tevi arī piesekot mūziķa sociālo tīklus profiliem. Piemēram, atsauces vietā ir pievienota saite, kas Tevi aizvedīs uz viņa Instagram profilu. Nekautrējies - dodies un pieseko tam! Tas Tev aizņems vien pāris sekundes un neko neizmaksās, taču dos viņam neizsakāmi lielu stimulu radīt jaunu un kvalitatīvu mūziku! Atbalstīsim jauno talantu kopā!

Oficiālais audio fails Jae Cabrera singlam ''Gravity''. Lai labi skan!

25 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000