local-stats-pixel fb-conv-api

Iznācis jaunais Avengers: Endgame reklāmas rullītis3

14. martā iznācis jaunākais Disneja un Marvel filmas Avengers: Endgame reklāmas rullītis. Rullītis sevī ietver kadrus no iepriekšējām filmām, kadrus kas tika parādīti iepriekšējos reklāmas rullīšos (1. oficiālais reklāmas rullītis un tā sauktais Tv spot reklāmas rullītis), kā arī jaunais ainas, kurās redzami vairāki no filmā piedalošajiem tēliem - Skudrcilvēks, Dzelzs Vīrs, Kapteine Mārvela, Tors, Melnā Atraitne, Kapteinis Amerika u.c.

Fonā vairāki no pieminētajiem tēliem runā par pagātnes kļūdām, cerībām un cenšanos un vajadzību darīt visu, lai tās izlabotu, kā arī skan mūzika, kas rullīša beigās pārtop par pārveidotu Alana Silvestrī komponēto "Avengers Theme".

3 visinteresantākās lietas par šo reklāmas rullīti:
1. Rullītis atklāj to, ka pirms vairāk nekā gada noplūdušie foto par to, ka šajā filmā tiks lietoti balti sarkani tērpi (iespējams, lai varētu izmantot Kvantu dimensiju) nav bijušas tikai baumas.

2. Tonija Stārka faniem patīkamas ziņas - šis rullītis apstiprina to, ka viņš tiks mājās no situācijas, kurā bija redzams 1. rullītī. Tāpat arī redzams, ka kopā ar Atriebējiem cīnīsies iepriekšejā filmā neredzētie Skudrcilvēks un Vanagacs (par kuriem gan bija zināms jau no iepriekšējiem rullīšiem)

3. Rullīša noslēgumā bija redzams, kā iepazīstās Marvel Filmu Universa viens no lielākajiem "mačo" Tors un Kapteine Mārvele, kura daudz kur dēļ viņas tēlojošās aktrises Brī Larsones iesaukta par Kapteini Feministi.

Atceroties "Bezgalības kara" rullīti gan jāatcerās, ka Marvel patīk pakaitināt fanus un rullītī redzamie kadri filmā var pat neparādīties. Ja tie parādīsies, tad Marvel komiksu un filmu fanus sagaida patīkama izšķirošā cīņa, bet parastajiem kino skatītājiem skatāma "action movie." Atgādinu, ka Avengers: Endgame uz kino ekrāniem iznāk 26. aprīlī.

84 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

izstas tac pats ka visi ieprieksejie traileri 

2 0 atbildēt
Jau laiž kā no konveijera....
2 0 atbildēt

vēl viens,man jau google piep*sās ar šito reklāmu...

2 2 atbildēt