local-stats-pixel fb-conv-api

Huggin' Money Keem pārsteidz ar dziesmu ''4M3''0

Ar jaunu skaņdarbu klajā ir nācis ārzemju mākslinieks Huggin' Money Keem. Klausītāju vērtējumam viņš nodeva singlu ''4M3'', kas nu ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Jaunajam māksliniekam nav bijusi viegla bērnība. Viņa pilnais vārds ir Shakeem Jones un viņš ir uzaudzis Ņujorkā - kopā ar savu mammu, trīs brāļiem un divām māsām. Shakeem bija vienīgais bērns ģimenē, kurš zināja savu bioloģisko tēvu. Viņš gan uzauga ar savu patēvu, kuru uzskatīja par īsto tēvu, jo viņš viņu uzaudzināja.

Shakeem pirmā mīlestība bija mūzika, kas viņu savā ziņā arī izglāba. Viņš sākās ar to, ka viņš dziedāja baznīcas korī un ceļoja apkārt izpildot kantrī mūziku. Pēcāk jau kārta nāca ne vien hip-hopam, bet arī R&B un popam.

Savu pirmo dziesmu mūziķis izlaida 2017.gadā, kad klausītājus pārsteidza ar singlu ''Got Da Hook Up''. Tagad viņa diskogrāfijā ir 12 skaņdarbi un tas ir vien pats sākums - ar laiku viņu noteikti redzēsim uz lielajām skatuvēm. Atliek vien neapstāties un turpināt smagi strādāt!

Piedāvājam Tev noklausīties dziesmu ''4M3'', kas ir Huggin' Money Keem viena no jaunākajām dziesmām, kurai ir arī mūzikas videoklips. Viņa diskogrāfijā ir arī singls ''865 Top''. Tas ir arī viņa populārākais skaņdarbs, kas Spotify platformā ir klausīts jau vairāk nekā 12 900 reižu. Aicinām Tevi arī piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem. Tas Tev aizņems vien pāris sekundes un neko neizmaksās, bet dos jaunajam mūziķim gan radīt, gan publicēt jaunas dziesmas. Atbalstīsim viņu kopā! Atsauces vietā ir saite uz viņa Instagram profilu - dodies un pieseko!

Dziesma ''4M3'' tāpāt kā pārējie Huggin' Money Keem skaņarbi ir pieejami visur. Klausies uz nebēdu! 🙂

5 3 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000