local-stats-pixel fb-conv-api

Festivāldziesmu karalis OKVH pārsteidz ar remiksu ''Love The Way You Lie''0

Ar jaunu remiksu ir pārsteidzis zviedru producents OKVH. Viņš ir kārtīgi pastrādājis ar Eminem plaši zināmo dziesmu ''Love The Way You Lie'' un nu tas ir padarīts par īstu festivālu skaņdarbu. Dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

OKVH ir vien 16 gadus vecs jaunietis, kurš nāk no Zviedrijas. Lai gan var šķist, ka vecuma dēļ viņš nav profesionālis - tā vis nav. Kvalitāte ir jūtama un var pārliecinoši teikt, ka viņš ir tieši EDM un festivālu mūzikas nākotne. Viņa diskogrāfijā, pagaidām, ir trīs skaņdarbi - ''Umbrella'', ''Sirens Call My Name'' un, protams, ''Love The Way You Lie''.

Par spīti tam, ka viņš mūzikas gaitas profesionāli uzsāka vien šogad un ir izlaidis tikai trīs skaņdarbus - viņš savu vietu zem saules jau ir izcīnījis. Viņam ir izveidojusies lojāla sekotāju bāze, kura nepacietīgi gaida jaunus skaņdarbus un pārsteigumus no mūziķa.

Kvalitāte un potenciāls viņa mūzikā ir izteikti jūtams. Šim talantīgajam producentam ir visas iespējas jau pavisam drīz kļūt par remiksu karali. Vasara tuvojas un šāda tipa mūzika tieši šajā periodā tirgosies un būs nepieciešama visvairāk. Varbūt redzēsim kādreiz viņu uzstājoties arī pie mums, ne tā?

Piedāvājam noklausīties OKVH skaņdarbu ''Love The Way You Lie''. Aicinām Tevi arī piesekot mūziķim sociālajos tīklos - avota vietā ir saite uz viņa Instagram profilu. Nekautrējies - pieseko tam! Atbalstām jauno zviedru producentu!

OKVH jaunākais skaņdarbs - ''Love The Way You Lie''. Izbaudi - iespējams, būs nedaudz nostalģiski!

13 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000