local-stats-pixel fb-conv-api

Februārī sāksies «Fast and Furious» devītās daļas filmēšana7

26 0

Ja Tev likās, ka pēc Pola Volkera nāves filmas turpinājumam tiks pielikts punkts, tad Tu smagi kļūdies! Jo ne tikai mums būs iespēja redzēt filmu, kurā galvenās lomas būs uzticētas Dveinam Džonsonam un Džeisonam Stethemam, bet arī vesela filma, kurā dominēs visa slavenā komanda!

MovieWeb vietnē publicēta informācija, ka Vins Dīzels un Mišela Rodrigeza uzsāk savu ainu filmēšanu jau februārī, kas nozīmē tikai to, ka 2020. gadā mēs tiksim pie jaunas filmas. Lai gan nav publicēts konkrēts datums, kad tas notiks, tomēr pastāv pamatotas aizdomas, ka filmēšana sāksies Londonā.

Lai gan liekas, ka ar 8 daļām vienai no populārākajām frašīzēm būtu gana, tomēr Dveins Džonsons kādā intervijā teica, ka nav jēgas neturpināt taisīt jaunas daļas, ja katra daļa ir spējusi sevi atpelnīt rekordīsā laikā.

Kamēr tiek filmēta devītā daļa, tikmēr Tu vari gaidīt augustu, kad iznāks speciālā franšīzes daļa, kurā tiksies muskuļotais aģents Hobss un kriminālā autoritāte Dekards Šo!

Kamēr nav vēl publicēts neviens filmas reklāmas rullītis, tikmēr nāksies iztikt ar aizraujošo kautiņa ainu no septītās daļas!

26 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
labāk būtu beiguši tos ff filmēt..nu jau par galīgu bespriģeli palicis...
1 0 atbildēt
Sen jau viņi ir sākuši filmēt
1 0 atbildēt

Oi, tā ir foršas bērnu komēdijas. Dažas no tām blēņu filmām esmu paskatījies. Labs zviedzamgabals. emotion

0 0 atbildēt
Filma jau tiek filmēta. Pāris ainas jau tika uzņemtas glasgow
0 0 atbildēt
"filmas iznākšanas datums nav zinams" Pēc būtības ir gan, Vins publicēja savā instagramā pirms 8 daļas iznākšanas, iznākšanas datumus gan 8, gan 9, gan 10 daļai
0 0 atbildēt
Matilde, ej atpūties un nepublicē 2 gadus vecu informāciju.
0 0 atbildēt

matainā mauka ar savu dzelteno presi!

0 0 atbildēt