local-stats-pixel fb-conv-api

EDM mākslinieks swtrwthr izlaiž savu debijas skaņdarbu - ''Switch''0

Jaunais gads ir klāt, taču nevar palaist garām to, kādas pēdas mūzikas scēnā pērn atstāja jaunie mūziķi. Savu debijas singlu tieši 30.decembrī izlaida ārzemju EDM mūzikas veidotājs un mākslinieks swtrwthr. Mūziķa solo gabals ''Switch'' ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Par jauno mākslinieku daudz informācijas, pagaidām, nav. Zināms vien fakts, ka ''Switch'' ir viņa debijas singls. Patlaban, tas uzrāda cienījamu statistiku un šķiet, ka mūziķa daiļrade varētu sasniegt virsotnes. Nav zināms kādēļ mūziķim ir tik specifisks skatuves vārds, taču arī tas uzdzen sava veida interesi par šo talantu.

Jaunā mūziķa debijas singls jau ir iekļuvis vairākās izteikti populārās Spotify dziesmu plejlistēs, sarakstos. Viņa popularitāte strauji aug un šķiet, ka tas turpināsies ar katru dziesmu arvien vairāk. Pirmā dziesma ir publiska vien trīs dienas, taču iekš Spotify viņam jau ir gandrīz 400 ik mēneša lojālo klausītāju. Visu cieņu!

Šim EDM māksliniekam ir talants un dotības, lai sasniegtu lielas lietas. Atliek vien īstenot savu potenciālu un viss izdosies. Visas durvis viņam ir vaļā - atliek vien neapstāties. Kādu dienu viņu noteikti manīsim iekarojot lielos mūzikas topus un mūzikas skatuves. Virsotnes viņu jau gaida!

Piedāvājam arī Tev noklausīties jauno swtrwthr dziesmu ''Switch''. Aicinām Tevi arī mūziķi atbalstīt un tam piesekot sociālajos tīklos. Atsauces vietā ir saite, kas Tevi aizvedīs uz mūziķa Instagram kontu. Nekautrējies - dodies tam piesekot!

Kvalitāte, aizraušanās un mīlestība. Tas viss vienā dziesmā. Lai labi skan!

18 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000