local-stats-pixel fb-conv-api

Dubajas mūziķis YAQUB Axamme izlaiž singlu ''Sanibaar Aayo''0

Gadu uz pozitīvas nots ir iesācis ārzemju mūzikas izpildītājs YAQUB Axamee. Šī gada 5.februāŗī, viņš izlaida singlu ''Sanibaar Aayo''. Jaunā dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās!

''Sanibaar Aayo'' ir kā jaunākais, tā arī, pagaidām, vienīgais YAQUB Axamee skaņdarbs. Viņš ir ļoti talantīgs ārzemju mūzikas izpildītājs. Viņu var saukt par multi-mākslinieku, jo viņš ir kā dziedātājs, tā arī ģitārists, dziesmu vārdu autors, komponists un pat ģitārspēles skolotājs. Tiešām ļoti talantīgs mākslinieks ar daudziem un pat neskaitāmiem talantiem. Visu cieņu šādam talantīgam cilvēkam!

Mūziķis nāk no Dubajas. Paralēli tur strādā arī Dubajas Mūzikas Centrā ''Melodica''. Lai gan viņa diskogrāfija, pagaidām, nav spilgta un pārpildīta, tas ir vien viņa mūzikas karjeras sākums. Atliek strādāt vēl tik pat smagi un ar laiku izdosies sasniegt visus nospraustos mērķus.

Jaunajam māksliniekam tiešām ir talants un potenciāls. Jau pavisam drīz viņš plāno pārsteigt ar jaunu mūziku. Drīz būs gaidāma jauna mūzika un mūziķis pats nevar sagaidīt, kad to varēs padarīt publisku. Jaunais talants un censonis ir gatavs lielajiem mūzikas piedzīvojumiem.

Piedāvājam noklausīties YAQUB Axamme jauno singlu ''Sanibaar Aayo''. Aicinām paralēli arī piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem. Atsauces vietā atradīsi saiti, kas Tevi aizvedīs uz mūziķa Instagram profilu. Nekautrējies un steidzies piesekot mākslinieka profilam. Atbalstīsim viņu kopā!

Lūk, oficiālais liriku video. Lai labi skan!

17 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000