local-stats-pixel fb-conv-api

Dīdžejs un producents Serge Reba izlaiž dziesmu ''Space''0

Pērnā gada 9.decembrī, jaunu singlu izlaida mūziķis Serge Reba. Viņš klausītāju vērtējumam nodeva singlu, kura nosaukums ir ''Space''. Jaunā dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Serge Reba ir jauns mūziķis, kurš ir kā dīdžejs, tā arī producents. Viņš rada dažāda tipa mūziku, kuru sāka izlaist publiski vien pērn. Pirmā dziesma tika izlaista 2021.gada 3.martā un to sauc ''Melody''. Tagad viņa diskogrāfija sastāv jau no septiņiem singliem un drīz šis skaits varētu augt.

Serge Reba ir īsts multi-mākslinieks, kurš nāk no skaistās Itālijas. Savu sekotāju bāzi viņš jau ir paguvis nostabilizēt un tas ir tikai un vienīgi apsveicami. Iekš Instagram platformas viņam seko vairāk kā 26 tūkstoši cilvēku! ''Space'' ir, visticamāk, viens no viņa labākajiem skaņarbiem līdz šim.

Mūziķim tiešām ir talants. Viņam ir potenciāls, lai sasniegtu lielas lietas un cerams viņš to arī izmantos. Atliek vien atrast pareizo komandu un turpināt piepildīt sapņus. Lielās mūzikas skatuves un mūzikas topu virsotnes viņu jau gaida.

Piedāvājam Tev noklausīties ''Space'', kas ir Serge Reba jaunā dziesma. Atsauces vietā atradīsi arī saiti, kura Tevi aizvedīs uz mūziķa sociālo tīklu kontiem. Nekautrējies un dodies tam piesekot! Tas kalpos kā lielisks stimuls jaunajam māksliniekam izlaist jaunu un kvalitatīvu mūziku jau pavisam drīz! Dziesma ''Space'' pieejama nedaudz zemāk - noklausies!

Lai gan dziesmai nav izteikti daudz klausījumu, tas noteikti ar laiku būs. Lai labi skan!

22 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000