local-stats-pixel fb-conv-api

Daudzsološā un talantīgā grupa Fox In The Core izlaiž dziesmu ''The Core''0

Pavisam unikāla mūzikas grupa ir uzrunājusi tautu un pārņēmusi mūzikas platformas. Fox In The Core ir laiduši klajā savu debijas singlu šī gada 22.februārī. Viņu pirmais singls ''The Core'' ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

Fox In The Core ir radoša mūzikas grupa, kas rada metāla un elektroniskās mūzikas apvienojumu. Viņi savas mūzikas gaitas uzsāka vien šogad, 22.februārī izlaižot debijas singlu ar nosaukumu ''The Core''.

Visīpašākais šiem māksliniekiem ir viņu imidžs un brends, kas ir ļoti vienkāršs, taču īpašs - lapsa. Viņi, pagaidām, neatklāj savas sejas un viņu logo ir lapsas zīmējums. Vai viņi atklās savas sejas nākotnē? Tas ir jautājums uz kuru atbildes vēl nav, taču sekojot viņu mūzikai - noteikti to varēsi uzzināt.

Ja paklausās viņu daiļradi, tad ir viennozīmīgi dzirdams, ka mūzika ir viņu aicinājums. Tas nav vien hobijs - tas ir kaut kas īpašs. Viņi mīl to darīt. Noklausies viņu debijas singlu un pats par to pārliecināsies - tā atrodas nedaudz zemāk!

Lai gan ''The Core'' ir grupas, pagaidām, vienīgā dziesma, jau pavisam drīz, noteikti, mūs sagaida jauni diskogrāfijas papildinājumi no šīs daudzsološās un talantīgās grupas. Atliek vien atbalstīt jauno grupu, kā arī turēt īkšķus, lai tiem viss izdodas.

Piedāvājam noklausīties grupas Fox In The Core dziesmu ''The Core'', kā arī aicinām tieši Tevi piesekot mūziķu sociālo tīklu profiliem. Tā varēsi jaunos talantus atbalstīt, kā arī tā varēsi turpmāk nākotnē uzzināt vieglāk un ērtāk par mūzikas grupas gaitām un viņu gaidāmajām dziesmām. Atsaucē esam pievienojuši linku uz mūziķu Instagram profilu - dodies un pieseko tam, ja nav grūti!

Lūk, arī pirmais gabals no mūzikas grupas Fox In The Core''. Izbaudi viņu debijas singlu ''The Core''.

27 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000