local-stats-pixel fb-conv-api

Daddy Rich pārsteidz ar kārtējo regeja gabalu - ''Nuh Trust Friend''0

Ar jaunu dziesmu klajā nācis ir ārzemju mūzikas izpildītājs Daddy Rich. Klausītāju ausīm nodots skaņdarbs, kura nosaukums ir ''Nuh Trust Friend''. Jaunais singls ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Daddy Rich nāk no Kanādas - Toronto. Viņš ir mūzikas izpildītājs, kas nodarbojas ar regeju un dancehall. Tās ir viņa aizraušanās un viņam noteikti abas šīs lietas izdodas. Katrs pats par to var pārliecināties noklausoties kādu viņa skaņdarbu.

''Nuh Trust Friend'' ir Daddy Rich debijas singls un viņš to izlaida pērnā gada 6.maijā. Tagad viņa diskogrāfijā kopā ir četri skaņdarbi - ''Nuh Trust Friend'' kompāniju papildina vēl ''Ever Sweet'', ''Put It Dung'' un jaunākā dziesma ''Get The Money''.

Četri skaņdarbi kopā - divi iznākuši pērn, divi šogad. Domājams, ka tas ir vien laika jautājums, bet mūs jau pavisam drīz varētu sagaidīt jauna mūzika no talantīgā mūzikas izpildītāja. Šim mūziķim tiešām ir talants un ar laiku viņu, noteikti, redzēsim izpildot savas dziesmas uz lielajām mūzikas skatuvēm. Atliek vien turēt īkšķus par viņu un atbalstīt! Kopā mēs varam palīdzēt talantīgiem māksliniekiem izsisties un tikt sadzirdētiem.

Piedāvājam noklausīties Daddy Rich dziesmu ''Nuh Trust Friend''. Pārējo viņa daiļradi vari uzmeklēt pats. Aicinām Tevi arī atbalstīt mūziķi tam piesekojot sociālajos tīklos. Atsauces vietā atrodas saite, kas Tevi aizvedīs uz viņa Instagram profilu. Nekautrējies - dodies un pieseko! Tas Tev neko neizmaksās un aizņems vien īsu brīdi, bet dos jaunajam dziedātājam lielu stimulu turpināt radīt un publicēt jaunu mūziku.

Daddy Rich debijas singls ''Nuh Trust Friend'' ir pieejams arī YouTube. Noklausies!

17 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000