local-stats-pixel fb-conv-api

Čikāgas mūziķis Nasty Geographic izlaiž dziesmu ''Reputation''0

Nopietniem mūziķiem nav laika, kad īsti atpūsties. Tieši tāpēc, ar vēl vienu albumu klajā nācis ir dziedātājs Nasty Geographic. Viņš oficiālis nācis klajā ar albumu ''BAD POP'', kurā ir arī skaņdarbs ''Reputation''. Abi garadarbi ir pieejami visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās. Uzgriez un ir!

Nasty Geographic ir mūziķis, kurš nāk no Čikāgas, Amerikā. Viņš papildus ir arī dziesmu vārdu autors un producents. Pilnajā vārdā - Joe Blackhurt (Džo Blekhurts). Viņš rada dažāda veida mūziku, kas sastāv no vairākiem žanriem - fanks, blūzs un arī hip-hops. Varētu teikt, ka viņš rada arī jaunās skolas pop-roku nedaudz.

Mūzikas gaitas pārtapa par nopietnām jau 2016.gadā, kad 19.augustā mūziķis izlaida savu debijas albumu ''Sin Of The Fresh''. Tagad tas ir tāds kā rituāls viņam izlaist vismaz vienu albumu gadā. Singlus no viņa var saņemt ļoti reti, bet albumu skaits diskogrāfijā ir sasniedzis jau deviņus. Vēl viens un būs apaļa jubileja!

Nasty Geographic jau ir izveidojusies solīda atbalstītāju bāze. Viņam ir arī plaši zināma un talantīga, profesionāla komanda. Ir gan pēcapstrādes komanda, gan vokālu komanda, gan arī citi palīgi. Profesionāls mūziķis, kas uz mūziku attiecas ļoti nopietni un tas atmaksājas.

Piedāvājam noklausīties Nasty Geographic dziesmu ''Reputation''. Aicinām arī piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem. Atsauces vietā atradīsi saiti, kas Tevi aizvedīs uz viņa Instagram profilu, tāpēc steidz tam piesekot. Atbalstām jauno un talantīgo mūziķi kopā!

18 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000