local-stats-pixel fb-conv-api

CSL Project publicē skaņdarbu ''Can You Feel The Pressure''0

Ar jaunumu mūzikā ir pārsteidzis mūzikas projekts CSL Project. Klausītāju vērtējumam nodots skaņdarbs, kura nosaukums ir ''Can You Feel The Pressure''. Skaņdarbs ir ''uptempo vocal mix'' un tas pieejams visos vadošajos digitālajos straumēšanas servisos.

Patiesībā, šis skaņdarbs ir izlaists jau diezgan sen - 2017.gada 16.martā. Par spīti tam, šis skaņdarbs joprojām tiek aktīvi klausīts gan Spotify, gan arī citur. Skaņdarbs ir tiešām kvalitatīvs un spēj izkonkurēt lielu daļu mūzikas industrijas.

Šim interesantajam projektam ir vēl citi ļoti feini skaņdarbi. Tāpēc, ja vēlies - steidz un ievērtē arī tos. Šoreiz dosim iespēju novērtēt tieši ''Can You Feel The Pressure''. Tas ir ļoti specifisks skaņdarbs, kas jau vairākas reizes ir remiksēts. CSL Project ir jādzird katram!

CSL Project ir interesants tieši tāpēc, ka īsti nav skaidrs, kas zem tā slēpjas. Šķiet tas ir kāds ļoti interesants un unikāls projekts, kurā piedalās anonīmi mūziķi. Kas tāds mūzikā jau ir redzēts iepriekš, taču ne tik traki kā šoreiz. Jāsaka, ka tas viņiem atmaksājas, jo statistika ir tiešām cienījama.

Novērtē ''Can You Feel The Pressure'' no CSL Project. Aicinām arī atbalstīt projektu - pieseko tam sociālajos tīklos. Atsaucē atrodas saite, kas Tevi aizvedīs uz CSL Project Instagram lapu. Nekautrējies - dodies un pieseko tam. Atbalstīsim censoņus kopīgi!

Oficiālais audio fails iekš YouTube. Tam ir jau 17 000 skatījumu! Noklausies!

5 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000