local-stats-pixel fb-conv-api

Britu reperis wslyy gatavojas albumam un paralēli izlaiž ''Positive Action''1

Pērnais gads aktīvs muzikāli bija britu izpildītājam wslyy. Tieši pērno gadu viņš noslēdza uz pozitīvs nots - 12.novembrī tika izlaists singls ''Positive Action''. Šī, kā arī visas citas mūziķa dziesmas, ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās. Uzslēdz un IR!

Patstāvīgais mākslinieks wlsyy piedzima un uzauga Itālijā, Sicīlijā. Tagad gan viņš uzturās tieši Lielbritānijā, Brigtonā. Viņš iemīlējās mūzikā tālajā 2013.gadā, kad sāka rakstīt savus pirmos skaņdarbus un izpildīja kaverversijas pasaulē slavenām dziesmām. Viņš kādu laiku bija arī mūzikas grupas dalībnieks. Tagad britu mūziķis ir izsities un viņam ir sava sekotāju bāze. Piemēram, Tik Tok platformā viņam seko vairāk kā 70 tūkstoši cilvēku.

Tika paņemta arī pauze un mūzikas karjeras sākumposms nebija viegls. 2019.gadā viņš savu atgrieza sevi mūzikā, kad uzrakstīja vairākas dziesmas un izlēma tās arī beidzot ierakstīt. Tajā brīdī viņš iemīlējās mūzikā uz visu mūžu. Wslyy cer, ka viņa daiļrade spēs aizraut katru klausītāju un iepriecināt kā Tevi, tā arī visus citus, kas viņu klausās!

Mūzikas gaitas profesionāli wslyy uzsāka vien pērn, kad 16.aprīlī izlaida debijas singlu ar nosaukumu ''Message''. Kopš tā laika, viņš ir paguvis savu diskogrāfiju paspilgtināt pietiekami - nu tā sastāv jau no gandrīz desmit skaņdarbiem. Turklāt, svarīgi pieminēt, ka jau pavisam drīz viņš izlaidīs savu pirmo albumu - par godu 2022.gada sākumam!

Piedāvājam Tev noklausīties wslyy skaņdarbu ''Positive Action''. Aicinām Tevi arī piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem un viņu atbalstīt izteiktāk! Atsauces vietā esam pievienojuši linku, kurš Tevi aizvedīš uz mūziķa Instagram profilu. Nekautrējies - dodies un pieseko tam. Atbalstām jauno britu censoni un talantu kopā!

Oficiālais YouTube fails mūziķa dziesmai ''Positive Action''. Dziesmā dalību ņem arī tādi viesmākslinieki kā CLOUD9INE un Explizit Official. Jāpiemin, ka dziesma ir angliski un tajā ir lamuvārdi, tāpēc lūdzam ar to rēķināties. Lai labi skan!

23 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

kauns 😞 KAS NOTIKA AR īstu HIPHOPU???????

R.I.P.

0 0 atbildēt